All in 4 & All in 6 iDentity

All on 4 și All on 6 sunt două metode de reabilitare dentară prin implanturi dentare pentru pacienții edentați (fără dinți) total sau parțial, care necesită o proteză fixă completă. Aceste metode au fost dezvoltate pentru a oferi pacienților o soluție stabilă, confortabilă și estetică pentru a înlocui dinții lipsă, cu o procedură minim invazivă și o perioadă de recuperare redusă.

Îți dorești o dantură fixă și o viață de calitate? iDentity îți oferă tehnologia dentară digitală nr. 1 a momentului, o echipă completă de specialiști și toate ariile stomatologiei în același loc, inclusiv secția de radiologie. Toate acestea stau la baza filosofiei HIGH END pe baza căreia ne tratăm fiecare pacient. Astfel, obținem rezultate predictibile și performante.

Atât All-on-4, cât și All-on-6 oferă avantaje precum: aspect estetic îmbunătățit, confort sporit, capacitatea de a mesteca și de a vorbi normal, și o soluție pe termen lung pentru înlocuirea dinților lipsă. Alegerea celei mai potrivite metode depinde de nevoile individuale ale pacientului, de starea osoasă și de recomandarea medicului dentist sau a chirurgului oral.

Implant all in 4
Metoda All-on-4 constă în plasarea a patru implanturi dentare în maxilar sau mandibulă, pe care se fixează o proteză completă. Cele două implanturi din partea frontală sunt plasate vertical, iar cele două din spate sunt plasate într-un unghi pentru a profita de osul disponibil. Această abordare permite o stabilitate mai mare și elimină adesea necesitatea adiției de os sau a sinus liftului în cazul maxilarului superior. După vindecarea implanturilor, o proteză dentară completă este fixată pe implanturi, oferind pacientului o soluție de înlocuire a dinților pe termen lung.
Implant all in 6
Metoda All-on-6 este similară cu All-on-4, dar implică utilizarea a șase implanturi dentare în loc de patru. Această abordare oferă o stabilitate și o distribuție a forței masticației mai mare, ceea ce poate fi benefic pentru pacienții cu o ocluzie (mușcătură) mai puternică sau pentru cei care au nevoie de o reabilitare mai complexă. Proteza completă este, de asemenea, fixată pe implanturi după vindecarea acestora.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!
Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Call Now ButtonProgramează-te acum