Aparate dentare SPARK

Descoperă SPARK – adu-ți zâmbetul la lumină! Cu alignerele personalizate ale acestui aparat dentar modern, vei avea un zâmbet perfect. Dezvoltat de Ormco, lider mondial în domeniul ortodonției, acest aparat dentar nu este ca altele. Cu gutierele transparente și detașabile, inovație digitalizată și personalizată 100%, SPARK reprezintă viitorul îndreptării dinților.

Aparate dentare SPARK

Cu SPARK, vei obține un zâmbet perfect, fără să-ți faci griji cu privire la aspectul unui aparat dentar. Acest tratament ortodontic este practic invizibil și se desfășoară discret, permițându-ți să te bucuri de zâmbetul dorit fără să atragi atenția asupra aparatului. Astfel, vei putea zâmbi cu încredere, știind că ai ales o soluție estetică și eficientă pentru îmbunătățirea alinierii dinților.

Și nu doar atât! SPARK oferă un tratament mai rapid decât aparatele dentare convenționale, îndreptând dinții într-un timp record.

Pentru adulți și adolescenți din întreaga lume, SPARK este alegerea preferată în materie de ortodonție. De ce să alegi ceva învechit când poți opta pentru cea mai modernă și eficientă soluție de îndreptare a dinților?

Cu SPARK, pornești  în călătoria către un zâmbet perfect!

Cât de accesibil poate fi tratamentul ortodontic cu SPARK
  • Vei primi o consultație GRATUITĂ, în cadrul căreia îți vom oferi sfaturi personalizate și vei afla cum Spark™ poate transforma zâmbetul tău.
  • Realizarea setului ortodontic ce cuprinde radiografiile, scanarea și fotografiile necesare, toate realizate la centrul nostru de radiologie.
  • Controlul se realizează la 6-8 săptămâni și nu lunar ca la aparatul clasic cu bracketi. Poți alege din cele trei opțiuni disponibile, detaliate mai jos.

Nu mai amâna zâmbetul perfect!

Variantele Spark Clear Aligners

SPARK 10

SPARK 10 este un tip de aparat dentar potrivit pentru corectarea problemelor dentare ușoare. Este conceput pentru a trata discrepanțele minore ale dinților și ale mușcăturii. Acest aparat poate fi eficient în cazul dinților cu înghesuiri minore. SPARK 10 oferă o soluție mai discretă și mai puțin vizibilă comparativ cu aparatele dentare tradiționale.

SPARK 20

SPARK 20 este un aparat dentar destinat rezolvării problemelor dentare de intensitate medie. Este mai avansat decât SPARK 10 și poate trata afecțiuni mai complexe ale dinților și ale mușcăturii. SPARK 20 este potrivit pentru corectarea dinților înghesuiți, a spațiilor dintre dinți sau a altor probleme dentare mai serioase. Acest aparat dentar este proiectat pentru a obține rezultate eficiente  într-un timp scurt.

SPARK ADVANCED

SPARK ADVANCED este o opțiune avansată de aparat dentar, special creată pentru cazurile dentare complexe și dificile. Acesta se adresează problemelor dentare severe, cum ar fi malocluzia importantă, afecțiuni ale maxilarului sau ale feței, sau alte condiții dentare dificile. SPARK ADVANCED implică tehnologii inovatoare și tratamente personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în cazurile complexe.

Aceste aparate dentare SPARK oferă opțiuni variate pentru corectarea problemelor dentare în funcție de gradul de severitate al cazului. Înainte de alegerea unui aparat dentar, este important să consultați un ortodont pentru a determina ce tip de aparat este cel mai potrivit pentru nevoile și situația dumneavoastră dentară specifică.

Beneficii SPARK Clear Aligners

Cu aparatul dentar Spark™ Clear Aligners, poți să-ți imaginezi un zâmbet perfect și să obții rezultate mai rapid decât ai crezut vreodată că este posibil. Acest tratament revoluționar folosește gutiere personalizate și complet transparente, care te vor ajuta să-ți îndreptăți dinții treptat, obținându-ți un zâmbet perfect în cel mai scurt timp posibil.

Procesul este simplu și eficient. Medicul ortodont realizează o evaluare completă a zâmbetului tău și preia radiografiile, scanările și pozele necesare pentru a crea gutierele personalizate. Aceste gutiere se schimbă periodic, în funcție de opțiunea aleasă (Bright, Vital sau Intense), pentru a ghida dinții în poziția corectă.

Datorită tehnologiei avansate folosite de Spark™ Clear Aligners, durata tratamentului este semnificativ mai scurtă decât în cazul aparatelor dentare clasice. Astfel, vei putea obține un zâmbet perfect mai repede și vei putea uita de grija unui aparat dentar tradițional.

Mai transparent ca un vis împlinit! Gutierele Spark™ sunt precum un duet perfect între inovație și subtilitate. Gutierele fiind complet transparente și aproape invizibile, te vei simți liber să zâmbești cu încredere în fiecare zi. Niciun brand de alignere de pe piață nu se ridică la nivelul transparenței oferite de Spark™! Cu fiecare pas către un zâmbet perfect, vei ști că ai făcut alegerea corectă pentru tine!

Mai confortabil, ca o îmbrățișare tandră! Spark™ – Clear Aligners este asemenea unei mângâieri delicate pentru dinții tăi. Materialul inovativ TruGen™ cu margini festonate și netede asigură o experiență de neuitat, fără disconfort sau iritații. Poți să înțelegi acum de ce Spark™ este preferatul celor ce caută un tratament ortodontic de excepție și un zâmbet cu adevărat strălucitor!

SE PĂTEAZĂ MAI PUȚIN, ca un miracol al tehnologiei! Cu Spark™ Aligners, poți să te bucuri de fiecare dimineață cu o ceașcă de cafea aromată sau de ceva  dulce, fără griji că alignerele se pătează. Oferind rezistență superioară la pete, Spark™ face ca rutina ta zilnică să fie plină de plăcere, în timp ce tu te apropii de acel zâmbet pe care l-ai visat mereu!

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!
Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum