Albirea dentară în cabinetul stomatologic

  • Home
  • Blog
  • Albirea dentară în cabinetul stomatologic

Albirea dentara in cabinet

Tratamentul de albire dentară este tot mai solicitat de către pacienţi. Cu toţii ne dorim un zâmbet strălucitor şi alb. Pentru obţinerea acestuia se găsesc multe variante, însă cea mai potrivită şi mai puţin dăunătoare pentru sănătatea dinţilor noştri este albirea dentară profesională. Aceast fiind efectuată într-o clinică stomatologică, de către medicul dentist.

Astfel, riscurile la care vă expuneţi sunt reduse şi nu sunt dăunătoare. În plus, pe lângă celelalte metode de albire dentară, albirea dentară profesională este mult mai eficientă, cu o durabilitate mult mai mare.
În funcţie de culoarea dinţilor dumneavoastră un tratament de albire dentară poate dura de la o şedinţă a trei. Rezultatul va fi albirea dinţilor cu 3 până la 8 nuanţe de alb, iar rezultatul va dura cel puţin 2 ani.
Tratamentul de albire dentară este considerat a fi o procedură sigură atunci când este efectuat corect, , de către profesionişti.

Dacă şi tu îţi doreşti un zâmbet alb atunci solicită o programare şi vino să ne cunoaştem.

Specialiştii noştri îţi vor recomanda tratamentul potrivit pentru tine.

albirea dentara in cabinet

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum