Albirea dentară pro sau contra?

  • Home
  • Blog
  • Albirea dentară pro sau contra?

 

albirea dentara

Albirea dentara

Cu toţii ne dorim un zâmbet perfect şi dinţi albi şi strălucitori. Însă pentru a obţine zâmbetul dorit este foarte important modul în care avem grijă de sănătatea dinţilor noştri şi alegerea tratamentelor stomatologice potrivite fiecăruia în parte.

Cel mai eficient tratament pentru albirea dinţilor este albirea dentară efectuată în cadrul clinicii stomatologice. Acest tratament este cel mai sigur, fiind aplicat de un medic dentist specializat. Iar schimbarea poate fi între 8 şi 10 nuanţe. Procedura nu este dureroasă şi rezultatele sunt pe termen îndelungat. Este o procedură recomandată de medicii stomatologi şi soluţia ideală pentru un zâmbet strălucitor.

Dacă aţi optat pentru acest tratament, este foarte important să evitaţi mâncărurile şi băuturile care vă pot colora dinţii şi să acordaţi o mare atenţie igienei orale.

Riscurile tratamentului de albire dentară sunt aproape inexistente. Fiind foarte puţine cazuri în care pacienţii pot resimţi o sensibilitatea a dinţilor.

Albirea dentară nu este recomandată pacienţilor care au probleme stomatologice: carii netratate, plombe neadaptate sau imprecise.

Pentru că suntem în luna cadourilor, clinica noastră vă oferă un pachet promoţional. Albire dentară, detartraj şi periaj professional la preţul de doar 800 lei. Programează-te şi tu la o consultaţie.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum