Aparatul dentar INCOGNITO

 

aparat dentar invizibil

Aparat dentar invizibil

Cu toţii ne dorim un zâmbet perfect, indiferent că suntem adolescenţi sau adulţi, femei sau bărbaţi. Însă de multe ori natura trebuie ajutată. Cei mai mulţi dintre noi avem nevoie de un aparat pentru îndreptarea dinţilor.  Multe dintre  aparate dentare sunt însă inestetice. Acest lucru putând afecta de multe ori viaţa socială a celor care le poartă.

Acest impediment poate fi însă depăşit cu ajutorul aparatului dentar lingual Incognito sau  aparatul dentar invizibil, pentru că bracket-urile sunt fixate pe interiorul arcadelor dentare.
Aparatul dentar Incognito este realizat din aliaje de aur, fiind personalizat pentru fiecare pacient, pe baza unei amprente dentare luate în cabinet. Brakets-urile aparatului invizibil sunt realizate în Germania, într-un laborator special, utilizând analiza şi scanarea computerizată a suprafetelor dentare. Fiecare arc este realizat cu ajutorul computerului potrivit fiecarei etape de tratament si fiecare bracket este adaptat fetei orale a fiecarui dinte pentru un tratament ortodontic perfect si un confort maxim pentru pacient.

De ce să alegem Incognito?

• Pentru că NU SE VEDE! Pacienţii îşi vor putea astfel rezolva problemele dentare fără ca aspectul lor exterior să fie afectat şi implicit viaţa socială şi profesională.
• Timpul de purtare al aparatului Incognito este mai redus decât pentru un aparat dentar obişnuit, datorită faptului că aparatul este personalizat pentru fiecare pacient. Timpul de purtare depinde însă şi de gravitatea cazului.
• Aparatul este antialergic, bracket-urile fiind realizate din aliaje de aur.
• Restricţiile alimentare sunt mai puţine în comparaţie cu un aparat dentar clasic, însă pacientul nu poate consuma alimente dure.
• Fiind invizibil, aparatul poate fi purtat cu răbdare până la sfârşitul tratamentului.
• Incognito corectează eficient toate tipurile de defecte de poziţionare a dinţilor.
• Aparatul este potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

Pentru mai multe detalii legate de aparatul dentar Incognito, vă aşteptăm la clinica noastră.

Vreţi să aveţi dantura perfectă? Noi vă recomandăm aparatul dentar Incognito. Un aparat invizibil care este personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Posted by Friday, May 22, 2015

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum