Avantajele aparatului lingual WIN

  • Home
  • Blog
  • Avantajele aparatului lingual WIN

Aparatul dentar lingual WIN are numeroase avantaje

Inventatorul aparatului lingual Incognito, DR. Dirk Wiechmann a lansat şi aparatul lingual WIN.  Acesta fiind o variantă mai puţin costisitoare a aparatului Incognito, însă cu aceleaşi beneficii.

Principalele avantaje ale aparatului WIN sunt:

1.Precizie maximă

Creat special pentru a putea fi personalizat, aparatul lingual WIN oferă o precizie de 100%. În acelaşi timp asigură obţinerea celor mai bune rezultate, indiferent cât de complex este tratamentul ortodontic.

2. Ajută la menţinerea unei igiene orale foarte bune

În cazul aparatelor ortodontice clasice igiena orală este mai dificilă şi este necesară o atenţie sporită, însă în cazul aparatului WIN procesul de curăţare a dinţilor este mult mai facil, deoarece brackeţii sunt aplicaţi pe interior. Astfel şi riscul de apariţie a cariilor este mai scăzut.

3. Grad minim de disconfort
Aparatul lingual WIN asigură un disconfort minim pacienţilor şi elimină riscurile apariţiei defectelor de vorbire sau senzaţiile neplăcute, care sunt specifice aparatelor clasice.

4. Costuri reduse
Faţă de aparatul lingual Incognito, aparatul WIN este la un preţ mult mai accesibil.

5. Rezultat în timp scurt

În cazul tratamentelor ortodontice cu aparate dentare invizibile, durata tratamentului este mai scurtă. WIN este alegerea ideală pentru tratarea oricăror cazuri ortodontice, indiferent de vârstă sau complexitatea cazului pacientului.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum