Alege aparatul dentar potrivit pentru tine!

  • Home
  • Blog
  • Alege aparatul dentar potrivit pentru tine!

Aparatul dentar- cum îl alegi

Aparatul dentar este soluţia ideală pentru a îndrepta, corecta sau alinia poziţia dinţilor tăi. În prezent există o gamă foarte variată de aparate dentare, diversificate şi personalizate după nevoile pacienţilor.

Aparatul dentar metalic este cel mai comun tip de aparat folosit în tratamentele ortodontice. Brackeţii sunt realizaţi din oţel inoxidabil, iar timpul de montare al acestora este de 60 de minute. Acesta este foarte eficient în tratarea anomaliilor dentare şi are şi avantajul de a fi accesibil din punct de vedere al preţului. Alte variante pentru aparatul metalic sunt aparatele dentare din ceramică sau safir. Pentru acestea preţul este mai ridicat decât în cazul aparatului metalic, însă au avantajul de a fi mai estetice.
Pentru cei care îşi doresc să poarte un aparat dentar fără ca cei din jurul lor să observe acest lucru, pot opta pentru aparatele dentare linguale, cum ar fi: Incognito.
Daca nu îţi doreşti un aparat fix, atunci
Invisalign este ideal. Fiind un aparat cu gutierele detasabile, astfel încât să le poţi îndepărta în momentul meselor şi al periajului dentar. În plus, este un aparat foarte confortabil şi eficient.

Dacă şi tu îţi doresti să ai dinţii drepţi şi un zâmbet perfect, atunci te asteptăm să te programezi la o consultaţie şi împreună vom alege tratamentul potrivit pentru tine.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum