Hydryalix Lips- Augmentare volum buze

  • Home
  • Blog
  • Hydryalix Lips- Augmentare volum buze

Augmentare buze pentru cele care îsi doresc mai mult volum

 

Hydryalix este un produs premium, produs de Luminera . Aceasta companie de top este specializată în cercetarea și dezvoltarea dispozitivelor medicale ce sunt folosite în domeniul medicinei estetice.

Hydryalix este un gel omogen, biodegradabil ce conține acid hialuronic (AH) interconectat transparent și steril. Utilitatea acestuia este multiplă, poate fi folosit pentru augmentare buze- Hydryalix lips. Folosit pentru umplerea liniilor superficiale, a ridurilor fine și a problemelor minore ale pielii. Dar se poate folosi și în jurul gurii, fiind un suport excelent al pielii, îmbunătățind vizibil strălucirea și elasticitatea acesteia- Hydryalix Gentle.

Hydryalix Deep este recomandat pentru umplerea ridurilor și a cutelor de adâncimi medii.  Hydryalix Ultra Deep este destinat pentru umplerea cutelor adânci și a ridurilor profunde.
Hydryalix Volum este special conceput pentru augmentare de volum și restaurarea formei feței.

Principalele avantaje pe care le are Hydryalix sunt:

– este singurul produs disponibil pe piață care are 1,25 ml produs în fiecare seringă
-longevitatea moleculelor de acid hialuronic este crescută datorită procesului de cross-linkare cu ajutorul BDDE, creeându-se astfel o rețea de susținere a pielii.
-este produs în condiții stricte conform standardelor ISO9001 & ISO13485

Vă recomandăm să încercați cu încredere Hydryalix Lips, produsul pe care îl avem disponibil și la clinica noastră. Care vă va ajuta să scăpați de disconfortul fizic legat de mărimea sau forma buzelor dumneavoastră. În plus, puteți profita și de oferta noastră pentru procedura de augmentare buze, astfel puteți achiziționa acest tratament la prețul de doar 800 lei (preț vechi 1000 lei)

augmentare buze

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum