Cât costă un implant dentar

CÂT COSTĂ UN IMPLANT DENTAR?

Un implant dentar este, practic, un ”șurub” confecționat din Titaniu sau ceramică care este fixat în locul dinților lipsă. Fixat în osul maxilar, implantul dentar este soluția sigură pentru înlocuirea dinților compromiși cu dinți artificiali. iDentityClinic este cea mai bună opțiune pentru efectuarea unei operații de implant. Odată cu creșterea numărului de operații de implant efectuate, costul impanturilor a scăzut dramatic. Acum, refacerea estetică și funcțională a danturii nu mai este rezervată doar celor ”bogați și faimoși”. La iDentityClinic vă oferim cea mai bună soluție de înlocuire a dinților compromiși, la prețuri rezonabile, în deplină siguranță și fără să facem rabat la calitatea implanturilor folosite.

ZECE MOTIVE SĂ ALEGEȚI iDENTITYCLINIC PENTRU UN IMPLANT DENTAR

  1. ne propunem refacerea danturii aproape de perfecțiune, atât din punct de vedere medical-funcțional, cât și din punct de vedere estetic
  2. alegem implantul care ți se potrivește cel mai bine
  3. folosim cele mai noi game de implanturi, din aliaje din Titaniu și din ceramică
  4. folosim doar implanturi de la companii renumite, atent studiate înainte de a se introduce spre utilizare
  5. folosim cele mai rezistente materiale pentru recostrucția coroanei, astfel încât să puteți consuma, fără grijă, alimentele preferate
  6. folosim cele mai valoroase materiale din punct de vedere estetic astfel încât dinții noi să arate natural și să se integreze perfect
  7. folosim echipamente digitale de ultimă generație
  8. folosim tehnica ghidării digitale a implantului
  9. intervenția este minim-invaziva
  10. intervenția este executată de o echipă de doctori specialiști, cu certificare internațională.

ATENȚIE! Doctorii specialiști de la iDentityClinic recomandă operația de implanturi funcție de starea generală de sănătate a pacientului. De asemenea, este esențial ca țesutului osos să permită inserarea unor implanturi de dimensiuni corespunzătoare, care să asigure stabilitate în timp. Veți putea clarifica orice chestiune legată de intervenție – inclusiv cele pre- și post-operatorii – cu specialiștii echipei iDentityClinic. De asemenea, împreună vom stabili pașii planului de tratament astfel încât să ne asigurăm de succesul deplin al intervenției. Rata de succes a procedurilor de implant în cadrul iDentityClinic se apropie de 100%.

DE CE DEPINDE COSTUL UNUI IMPLANT?

Costul unui implant dentar este determinat, în principal, de trei componente: materialul din care este confecționat; tehnologia cu care este produs și calitățile de osteointegrare și biocompatibilitate. Nu există ”ieftin și bun”. De cele mai multe ori, un implant ieftin nu este un produs de calitate. Calitatea implantului este garanția unor rezultate care rezistă în timp. De cele mai multe ori, economia la implant este una falsă, căci în timp ce un implant bun rezistă ”o viață”, implanturile ieftine se pot compromite, cu efecte dezastruoase, care pot necesita o operație de înlocuire. De asemenea,în cazul implanturilor foarte ieftine, de multe ori economia se face fie din calitatea implantului, fie din manopera medicului implantolog.

La iDentityClinic folosim doar implanturi produse de companii renumite: PALTOP produse în Israel (aprox 500euro); Bredent  produse in Germania (aprox 650 euro), Staumann produse in Elveția (aprox 1000euro), MegaGen (aprox 650 euro) produse în Korea ; Zimmer produse în SUA (aprox 700euro) iar vârful de gamă Zimmer Trabecular produs în SUA (aprox 1500euro)

CARE SUNT AVANTAJELE IMPLANTURILOR DENTARE?

Implanturile dentare:
– Arată, se simt și funcționează ca dinții naturali
– Vă permit să mâncați aproape orice fel de mâncare
– Mențin structura facială
– Vă permit să zâmbiți cu încredere
– Previn deteriorarea masei osoase ca urmare a pierderii dinților

CUM FUNCȚIONEAZĂ IMPLANTURILE DENTARE?

Implanturile sunt fabricate dintr-un material extrem de dur fie din Titaniu fie din Ceramică. Ele se se inserează, chirurgical, în osul maxilar. Întreaga procedură se desfășoară în sala specială din cadrul clinicii noastre.
În decursul a câtorva luni, are loc un proces de osteointegrare, adică implanturile se vor integra treptat în masa osoasă.  Noul dinte artificial are o fundație puternică și stabilă.
Pe implant este atașat un bont. Coroana, și ea confecționată din materiale prețioase, se atașează pe bont. Coroana poate fi confecționată din metale prețioase sau din materiale ceramice. Acestea din urmă sunt din ce în ce mai preferate deoarece arată și se simt precum un dinte natural.

CUM PROCEDEZ PENTRU A ÎNCEPE TRATAMENTUL?

Vă așteptăm în cele două clinici iDentity pentru a discuta cu specialiștii noștri în implantologie toate aspectele unei asemenea intervenții. Pentru o programare, puteți să ne sunați la unul din numerele de telefon: 0728 000 011 (iDentity Băneasa) sau 0728 000 012 (iDentity Decebal)  sau să ne scrieți la adresa office@identity.ro.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum