Congresul Internațional de Ortodonție

  • Home
  • Blog
  • Congresul Internațional de Ortodonție

Congres ortodontie

O dată la 5 ani medicii ortodonţi din lume se întâlnesc pentru a face schimb de idei şi experienţă, pentru a se întâlni cu vechi prieteni, dar şi pentru a lega prietenii noi. Anul acesta a avul loc cel de al 8-lea Congres Internaţional de Ortodonţie, la Londra. Motto-ul acestui Congres a fost „Vino la Londra sa vezi lumea zâmbind”. Locaţia aleasă de organizatorii Societăţii Britanice de Ortodonţie a fost una excepţională- ExCel London.  Pe lângă cele 3 săli imense unde au fost susţinute prezentările ştinţifice, a fost organizată şi o expoziţie unde peste 70 de firme şi-au expus materialele şi aparatura. Informaţia ştiinţifică a fost pe masură, organizatorii congresului primind peste 1100 de rezumate din 75 de ţări.

La acest Congres a participat şi clinica noastră, fiind reprezentată de Dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF.

congres-ortodontie-specialist-ortodontie

Principalele teme de discuţie au fost următoarele:

-Tratamentul anomaliilor clasa a II a

-Elemente de ancoraj temporar

-Chirurgie ortognată

-Managementul cazurilor de chirurgie ortognată.

Congresul i-a adus împreună pe cei mai importanţi medici ortodonţi din lume care au împărtăşit din experienţa lor acumulată de-a lungul anilor. Printre cei 100 de speakeri care au participat în cele 4 zile de Congres, au fost: Kevin O’Brien, Peter G. Miles, B. Ludwing, M. Raffaini, D. Sarver, M. Rosa, J.Sandler, G. Scuzzo, R. Cocconi.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum