Coroana de zirconiu

Coroanele de zirconiu

Ultima tehnologie în materie de estetică dentară este reprezentată de coroanele ceramice pe suport zirconiu. Fiind şi cea mai potrivită metodă de a avea un zâmbet perfect. Coroana ceramică pe suport de zirconiu se obţine  printr-un procedeu de frezare computerizată a unui bloc de zirconiu ( procedeu CAD- CAM).

 Zirconiul este un metal puternic, de culoare albă care suportă uzura zilnică, la fel de bine ca şi dinţii naturali. Zirconiul reprezintă baza peste care vine porţelanul, acesta este modelat după forma dinţilor alăturaţi.

 

Avantajele coroanei de zirconiu :

 

– Coroana ceramică pe suport de zirconiu este mult mai rezistentă decât coroana integral ceramică.
– Este soluţia ideală pentru înlocuirea dinţilor lipsă sau restaurarea dinţilor incompleţi din zona frontală a cavităţii orale
-Are un aspect estetic superior coroanei ceramice sau celei metalo- ceramice.

– Acomodarea cu coroana de zirconiu este foarte rapidă, având o biocompatibilitate ridicată la ţesuturile moi.

Coroana ceramică pe suport de zirconiu poate fi modelată astfel încât forma şi culoarea să fie compatibile cu cele ale dinţilor pacienţilor.
– Senzaţiile de prea cald/ prea rece, nu se pot simţi în cazul coroanei de zirconiu deoarece zirconiul este lipsit de conductivitate electrică.
Zirconiul nu corodează, iar linia gri-cenuşie de la nivelul gingiei ce este vizibilă în cazul coroanelor metalo-ceramice. Aceasta este inexistenta la coroanele pe suport de zirconiu.

Specialiştii noştri în protetică vă stau la dispoziţie cu toate informaţiile de care aveţi nevoie.

coroane zirconiu

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum