Curățarea profesională a danturii cu AIRFLOW® Prophylaxis Master

  • Home
  • Blog
  • Curățarea profesională a danturii cu AIRFLOW® Prophylaxis Master

Curățarea profesională a danturii o dată la 6 luni este foarte importantă pentru asigurarea unei igiene corespunzătoare a danturii, sunt de părere doctorii specialiști de la iDentityClinic.

Profilaxia prin eliminarea profesională a plăcii bacteriene și a tartrului pot preveni apariția cariilor și a altor afecțiuni mai grave precum gingivita sau chiar parodontoza. Curățarea profesională a danturii la cabinetul stomatologic crește eficiența igienei dentare de fiecare zi, respectiv a periajului dentar, a folosirii aței dentare sau a apei de gura.

Curățarea profesională a danturii la iDentityClinic se realizează cu aparate de ultimă generație, precum AIRFLOW® Prophylaxis Master, produs de firma elvețiană EMS, acreditat de Federația Europeană de Parodontologie (EFP).

AIRFLOW® Prophylaxis Master, vârf de gamă în profilaxia dentară

AIRFLOW® Prophylaxis Master este un aparat complex pentru curățarea profesională a dinților. Aparatul face parte din noul protocol pentru tratamentul ghidat al plăcii bacteriene, „Guided Biofilm Therapy” dezvoltat de firma elvețiană EMS.

AIRFLOW® Prophylaxis Master reprezintă o soluție integrate pentru carii, prevenție și îngrijire periodontală. Dispozitivul se caracterizează printr-o ergonomie unică, precizie ridicată, întreținere ușoară și asigură respectarea celor mai înalte standarde de igienă. Conceput conform celor mai înalte standarde de performanță, siguranță și confort, AIRFLOW® Prophylaxis Master a fost proiectat să permită cele 3 tratamente principale ale terapiei ghidate a plăcii bacteriene.

Astfel, AIRFLOW® Prophylaxis Master îndepărtează eficient placa bacteriană, petele și tartrul incipient, reducând necesitatea utilizării instrumentarului manual sau acționat electric. Aparatul asigură o curățare minim invazivă și doar acolo unde este necesar. Pentru confort și eficiență, tratamentul este efectuat la o temperatură de irigare controlată.

Datorită designului său subțire și sprayului de înaltă precizie, AIRFLOW® Prophylaxis Master oferă un acces minim-invaziv la buzunarele parodontale, la lucrările de restaurare și la implanturi, fără să necesite demontarea coroanelor sau a alucrărilor protetice.

AIRFLOW®

AIRFLOW este o tehnologie de ultimă generație ce direcționează pe suprafața dintelui un jet de particule fine de bicarbonat de sodiu cu 400 km/oră! AIRFLOW are două canale independente, unul cu apă și celălalt cu pulbere, astfel încât ele se combină doar la impactul cu suprafața dentară. Cele două canale pot fi reglate independent și foarte precis. De asemenea, designul futuristic permite accesul facil în toate zonele cavității bucale, asigurând o curățare exemplară.

PERIOFLOW®

PERIOFLOW® este un instrument ulta-modern care permite îndepărtarea biofilmului subgingival și  prevenirea peri-implantitei. Capul flexibil și cele trei fante laterale ale sale permit eliminarea eficientă a biofilmului din pungile periodontale, din zona lucrărilor de restaurare și a implanturilor, fără îndepărtarea coroanelor dentare sau a lucrărilor protetice.Utilizarea PERIOFLOW®- metodă minim-invazivă oferă maxim confort pentru pacient.

 EMS PIEZON® NO PAIN

Piezon NO PAIN este un instrument care folosește tehnologia ultrasunetelor pentru curățarea tartrului. Aparatul produce 32.000 de oscilații pe secundă, oferind un rezultate excepționale. EMS PIEZON® NO PAIN se folosește la îndepărarea tartrul supra și subgingival până la 10 mm. EMS PIEZON® NO PAIN își adaptează constant puterea de ieșire la forța aplicată, sporind confortul pacientului.

Vă așteptăm la iDentity Clinic pentru a pune în practică protocolul pentru tratamentul ghidat al plăcii bacteriene, „Guided Biofilm Therapy” dezvoltat de firma elvețiană EMS, pentru un zâmbet curat și sănătos.

Pentru o programare, puteți să ne sunați la unul din numerele de telefon: 0728 000 011 (iDentity Băneasa) sau 0728 000 012 (iDentity Decebal) sau să ne scrieți la adresa office@identity.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum