Damon Clear – un aparat revoluționar pentru un zâmbet perfect

  • Home
  • Blog
  • Damon Clear – un aparat revoluționar pentru un zâmbet perfect
Aparatul dentar care reduce timpul de tratament

Damon Clear este un aparat dentar cu avantaje multiple față de orice alt aparat dentar tradițional. Spre deosebire de un aparat dentar clasic, Damon este alcătuit dintr-un sistem autoligaturat ce susține arcul în slot.Pentru acest tip de aparat sunt folosite arcuri cu memorie. Acestea sunt fabricate din aliaje hi-tech.

Damon estetic este aproape invizibil, fiind disponibil cu brackeți transparenți. În plus, un alt avantaj al tratamentului ortodontic cu aparatul Damon este durata de timp. Timpul de tratament este semnificativ redus față de un tratament cu aparat dentar clasic. Confortul este un alt avantaj în cazul tratamentului cu Damon. Și foarte important este și faptul că extracțiile dentare nu mai sunt necesare. Studiile demonstrând faptul că sistemul Damon realizează cel mai bine expansiunea arcadelor dentare.

Un alt avantaj al acestui sistem este faptul că vizitele la medical ortodont vor fi mai rare pe parcursul tratamentului, deoarece activările aparatului Damon se fac între 10-12 săptămâni.

Damon Clear aparatul perfect pentru adulți

Pentru adulți Damon Clear este aparatul ideal. Beneficiile tratamentului cu acest aparat sunt extrem de numeroase. Prietenii nici nu vor observa că porți un aparat dentar.

Este alegerea ideală pentru cei care își doresc un tratament ortodontic eficient care să le ofere un zâmbet perfect fără prea multe vizite în cabinetul stomatologic.

Pentru mai multe informații despre Damon Estetic vă așteptăm la o consultație, medicii noștri specialiști în ortodonție vă vor sta la dispoziție cu sfaturi și informații pentru ca dvs să alegeți tratamentul ortodontic potrivit.
Damon Clear are și un preț foarte avantajos. Iar la clinica noastră vă punem la dispoziție mai multe metode de plată în rate.

damon clear

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum