Dantura fixa în 24 de ore

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore.

Implanturile dentare ”All on 4 și All on 6” sunt soluții de restaurare totală a dinților de pe mandibulă și/sau maxilar.

Implanturile dentare ”All on 4” și All-on 6” se adresează persoanelor care poartă deja proteze mobile clasice sau celor care au majoritatea dinților compromiși.

”All on 4” și All on 6” sunt sisteme de restaurare ce presupun montarea unei proteze fixe pentru întreaga arcadă dentară. Proteza se montează pe 4 sau 6 implanturi dentare. Alegerea uneia dintre soluții se face în urma unui consult exhaustiv din partea specialistului implantolog.

Care sunt avantajele sistemelor de dantură fixă în 24 de ore”All on 4” sau ”All on 6”?

Soluțiile de dantură fixă în 24 de ore ”All on 4” sau all on 6” au revoluționat protetica dentară, oferind persoanelor cu dantura compromisă total o posibilitate de a avea din nou un zâmbet natural și o mușcătură corectă și sănătoasă.

Avantaje :

  • Montarea unei proteze temporare fixe imediat după intervenție
  • Număr mic de implanturi
  • Durata intervenției chirurgicale redusă semnificativ
  • Vindecare rapidă
  • Recuperare rapidă

Toate aceste avantaje față de alte modalități de restaurare a danturii în cazul de edentație totală fac din soluția de dantură fixă în 24 de ore ”All on” o soluție extrem de populară în rândul pacienților. De aceea, intervențiile de tipul ”All on” au devenit extrem de frecvente și în România. Cu toate acestea, ele sunt încununate de succes dacă sunt respectate următoarele condiții :

  • Intervenția este efectuată de un medic implantolog cu experiență
  • Sunt respectate în totalitate protocoalele de pregătire și de efectuare a intervenției
  • Instrumentarul folosit asigură 100% precizia necesară
  • Sunt folosite implanturi de calitate verificată
  • Proteza fixă este produsă de un laborat echipat cu aparatură corespunzătoare și din materiale de calitate verificată

Dacă nu sunt respectate toate aceste condiții, există riscul ca intervenția să eșueze iar rezultatul să nu fie cel scontat. Astfel, o lucrare incorect executată face ca muscătura să provoace dureri și disconfort pacientului. La fel, în cazul în care lucrarea nu este corect executată, pot apărea Și probleme de vorbire.

De reținut

Pentru a va putea îndeplini visul de a avea o dantura fixă în 24 de ore, medicii specialiști de la iDentity Clinc sunt pregătiți să discute cu dumneavoastră toate problemele legate de alegerea uneia sau alteia dintre opțiunile de restaurare totală a danturii.

Orice recomandare se face în urma unui control medical riguros ce include examen CT, radiografii digitale 3D, etc.  De obicei, opțiunea pentru All on 4  se aplică în cazul pacienților cu edentare totală. În cazul în care există dinți care mai pot fi salvați, se optează pentru  varianta ”All on 6”.  Decizia este, însă, determinată de rezultatul evaluării calității masei osase a gingiei pacientului.

Pentru a crește succesul tratamentului, din cauza unor caracteristici anatomice, se recomandă plasarea a 6 implanturi dentare pe maxilarul superior, în timp ce pentru maxilarul inferior sunt de ajuns și 4. Osul maxilarului superior este mai slab, mai subțire, și mai poros, de aceea este necesar mai mult timp pentru integrare și de un număr mai mare de implanturi pentru rezistență.

Tehnicile de intervenție vor fi selectate individual, pentru fiecare pacient în parte, unde medicul ține cont de toți factorii care pot afecta rezultatele integrării.

Oricare ar fi alegerea pentru dantura fixa in 24 de ore, All on 4 sau All on 6, aceasta trebuie văzută ca o investiție de durată, pentru o sănătate orală bună, cu efecte benefice asupra calității vieții pacientului. Aceasta trebuie considerată ca o intervenție „o dată în viață”, o procedură care trebuie să reușească din prima și să dureze „pe viață”, fără alte intervenții ulterioare costisitoare.

Medicii specialiști de la Identity Clinic au soluții personalizate de dantura fixa in 24 de ore pentru fiecare pacient și pun calitatea, siguranța și satisfacția pacientului pe primul loc.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Citeste si:

Clear Filters

Adiția de masă osoasă Implanturile au devenit o opțiune extrem de populară pentru a înlocui, functional și estetic, unul sau…

Implanturile din zirconiu Implanturile dentare din Zirconiu sunt non-metalice, de o culoare naturală, apropiată de cea a dintelui, și foarte…

Aparatul dentar SPARK Clear Aligner Aparatul dentar este ”unealta” cu care doctorul specialist în ortodonție tratează malpozitiile dentare și malocluziile,…

Tratamentul endodontic la microscop: precizia întâlnește excelența în îngrijirea dentară Tratamentul endodontic sub microscop reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul…

Programează-te acum