Identity Clinic foloseşte Diagnodent Pen, o tehnologie de ultimă generaţie pentru detectarea cariilor.

  • Home
  • Blog
  • Identity Clinic foloseşte Diagnodent Pen, o tehnologie de ultimă generaţie pentru detectarea cariilor.

Diagnodent Pen

Clinica noastră a achiziţionat ultima tehnologie pentru detectarea cariilor ascunse, Diagnodent Pen. Acesta detectează primul stadiu reversibil al cariei dentare, iar dacă este tratat corespunzător dintele revine la structura iniţială fără a fi nevoie de freză . Diagnodent Pen ajută la detectarea cariilor necavitate, din şanţuri şi fisuri, dar şi pe feţele netede ale dinţilor, încă din stadiul incipient. Studiile arată că la copii şi la adolescenţi cariile fisură reprezintă 80% din cazurile de tratament. De asemenea întâlnim şi sindromul Iceberg unde 90% din carii sunt invizibile. Stiloul Diagnodent este extraordinar de util pentru descoperirea tuturor cariilor. Rezultatele sunt afişate pe ecran şi pot fi interpretate cu uşurinţă.

Clinica noastră foloseşte ultima tehnologie în descoperirea cariilor încă din stadiul reversibil al acestora. Programaţi- vă la o consultaţie cu Diagnodent Pen!

Posted by Thursday, May 21, 2015

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum