Interviu cu Dr. Raluca Pascu

Smile is your iDentity!

Interviu cu dr. Raluca Pascu, Medic Primar Stomatolog, Medic Specialist Ortodonţie şi ODF şi

 

Dr. Raluca Pascu- Managing Director iDentity Clinic, apărut pe www.capital.ro, în data de 2 decembrie

 

Q: Care este cea mai corectă modalitate de întreţinere a unei danturi sănătoase?

Pe lângă consolidarea obiceiurilor alimentare sănătoase, o igienă dentară riguroasă şi vizitele la stomatolog, cel puţin de două ori pe an, constituie modalitatea prin care ne putem asigura o dantură sănătoasă.

Q: Sunt importante pasta de dinţi şi periuţa pe care le folosim?

Pe piaţă există o mare varietate de produse, dar, atât în alegerea pastei de dinţi, cât şi în alegerea periuţei, trebuie să ţinem cont de recomandările medicului dentist, pe care acesta le face în funcţie de afecţiunile dentare ale fiecărui individ.

Q: Ce altceva mai putem folosi pentru o ne îngriji corect dantura?

Produsele adiţionale de îngrijire ale danturii precum aţa dentară, duşul bucal, peria pentru limbă, periuţele interdentare sunt recomandate pentru a completa igiena dentară.

Q: Când este timpul să mergem la dentist sau este vreodată prea târziu să mergem la dentist?

Vizitele la dentist trebuie să înceapă încă de la prima aniversare, deci micuţii trebuie să se obişnuiască cu cabinetul stomatologic cât mai devreme, astfel încât să putem preveni problemele ulterioare care pot apărea.

De asemenea, adulţii care au fost traumatizati în copilarie şi care au dezvoltat o fobie faţă de mediul medical dentar, trebuie informaţi că, graţie noilor tehnologii din industria aparaturii stomatologice, majoritatea tratamentelor decurg fără durere şi că pot beneficia chiar şi de procedurile de inhalosedare.

Q: Pentru ce aţi recomanda iDentity Clinic?

La iDentity Clinic avem o echipă de specialişti dedicată tuturor tipurilor de afecţiuni din sfera oro-dentara. Prin acest lucru, ne diferenţiem de cabinetele la care un singur medic acoperă toate tratamentele de stomatologie generală. În cadrul clinicii avem medici sunt specializaţi în protetică, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodontţe şi ODF, pedodonţie, parodontologie, medici care au urmat cursuri specifice de perfecţionare, pe parcursul a mai multor ani după terminarea facultăţii.

De asemenea, clinica dispune de cea mai modernă aparatură stomatologică, sterilizarea se efectuează într-un spaţiu special amenajat, iar materialele folosite sunt alese cu grijă, fiind de cea mai bună calitate şi tot ce este mai nou în domeniu.

În plus, am avut grijă să amenajăm spaţiul clinicii, creînd un interior elegant şi prietenos, astfel încât pacienţii să se simtă la noi cât mai confortabil.

Nu în ultimul rând, clinica este amplasată şi într-o zonă accesibilă, foarte aproape de zona de clădiri de business din nordul Bucureştiului.

Q: Ce consideraţi că este mai important pentru pacienţi atunci când aleg o clinică stomatologică: aspectul clinicii, dotarea tehnică sau profesionalismul personalului?

Bineînteles că profesionalismul personalului şi dotarea clinicii trebuie să primeze în alegerea unei clinici stomatologice fie că vorbim depre un tratament simplu sau complex, dar pe lângă aceste două aspecte de bază, dacă ambientul este unul relaxant, experienţa la clinică se poate dovedi a fi foarte plăcută. Pot spune că la clinica iDentity avem toate ingredientele necesare pentru a transforma fobia de scaunul dentar în vizite mai mult decât agreabile la stomatolg.

Q: Care sunt facilităţile pe care le acordaţi pacienţilor clinicii?

Pacienţii fideli clinicii noastre beneficiază de reduceri la tratamentele dentare, atât ei cât şi familia lor, fiind informaţi lunar de reducerile respective. În plus, venim pentru toate categoriile de pacienţi cu oferte avantajoase şi promoţii pe care le facem publice atât pe site-ul nostru, pe pagina de Facebook şi în mass-media.

Q: Pentru copii există facilităţi speciale?

Pentru copii, clinica dispune de un cabinet special, dotat cu aparatură cu piese miniaturizate, special concepute pentru aceştia, cu aparat de inhalosedare pentru relaxarea pacienţilor în timpul tratamentului stomatologic. În plus, avem personal specializat pe tratarea afecţiunilor stomatologice specifice copiilor, care găsesc cele mai bune soluţii pentru ca micuţii să beneficieze de cele mai bune tratamente, fără să simtă teama de dentist.

Copii beneficiază şi de o serie de tratamente discountate cu 50% din preţurile clinicii , în baza contractului încheiat cu CASMB.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum