Faţetele dentare – soluţia ideală pentru un zâmbet perfect

  • Home
  • Blog
  • Faţetele dentare – soluţia ideală pentru un zâmbet perfect

Fațetele dentare reprezintă cea mai rapidă cale pentru a obține „un zâmbet de Hollywood”. Și pe bună dreptate, căci fațetele dentare au fost inventate de către un dentist din California, la sfărșitul anilor 1920, exact cu acest scop: să schimbe temporar aspectul danturii unor actori ce filmau o scenă dintr-o producție hollywoodiană.

La aproape 100 de ani de la inventarea lor, fațele dentare s-au schimbat radical. Aparatura din categoria Digital Smile Design permite acum, cu adevărat, obținerea unui zâmbet de Hollywood pe care pacientul poate să-l proiecteze și să-l vadă înainte de începerea procedurilor.

Fațetele dentare reprezintă tratamente medicale și, în același timp, soluții estetice. În principal, din punct de vedere strict medical, doctorul stomatolog recomandă folosirea fațetelor dentare pentru refacerea dinților care prezintă fisuri minore sau sunt ciobiți. De asemenea, fațetele dentare reprezintă un tratament eficient în cazul în care pacientul prezintă dinți înghesuiți, încălecați sau care prezintă spații intestetice între ei (strungăreață). Nu în cele din urmă, fațetele dentare sunt recomandate în remodelarea dinților mici sau care s-au tocit/micșorat în urma unor procese de uzură.

La iDentity Clinic specialistii nostri in design dentar pot executa cu succes o serie de proceduri de modificare a aspectului dintilor si al buzelor, pentru o dantura superba, sanatoasa si cu un aspect cat mai natural. Specialiștii iDentity Clinic în Digital Smile Design discută cu pacienții toate aspectele estetice și cele de natură medicală pentru ca rezultatul final să fie unul excepțional.

Strict din punct de vedere estetic, fațetele dentare sunt cea mai sigură cale pentru obținerea unui zâmbet alb, strălucitor atunci când pacientul prezintă dinți cu modificări de culoare, pete inestetice sau dacă  tratamentele clasice de albire s-au dovedit ineficiente.

În prezent, se folosesc mai multe tipuri de materiale pentru producerea fațetelor :

a. Ceramic
b. Disilicat de litiu (un porțelan foarte subțire și foarte puternic)
c. Da Vinci (un porțelan foarte subțire)
d. Mac (foarte puternic și rezistent la pete)
e. materiale compozite
f. materiale nanoceramice pentru acoperire (cea mai nouă tehnologie)

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum