Faţetele dentare

Fatetele dentare

În lumina reflectoarelor şi pe covorul roşu, toate vedetele afişează un zâmbet perfect! Care sunt secretele lor?  Vizite constante la medicul stomatolog şi faţetele dentare!

Faţetele dentare acoperă suprafaţa frontală a dintelui, având rolul de a rezolva probleme dentare cum ar fi dinţii spaţiaţi, fisuraţi sau dinţii modificaţi la culoare pentru care tratamentele de albire dentară nu sunt recomandate, dinţi cu mici malpoziţii dentare. Faţetele dentare pot elimina defectele unui dinte, sau pot acoperi mai mulţi dinţi. Acestea se fac din ceramică sau din material compozit. Pentru faţetarea danturii este nevoie de doua vizite la cabinetul stomatologic.
Faţetele dentare fisurate nu pot fi reparate, de aceea este necesar să aveţi grijă de igienizarea dentară, ca şi la dantura naturală. Sunt de evitat pastele de dinţi abrazive pentru a nu afecta suprafaţa faţetelor.

Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie cu toate detaliile de care aveţi nevoie.

Tarife şi preţuri faţete dentare

În lumina reflectoarelor şi pe covorul roşu, toate vedetele afişează un zâmbet perfect! Care sunt secretele lor? Vizite constante la medicul stomatolog şi faţetele dentare!

Posted by Monday, May 25, 2015

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum