HYGIENIO – Distruge coronavirusul in 3 min

  • Home
  • Blog
  • HYGIENIO – Distruge coronavirusul in 3 min

Pentru siguranța pacienților

Pentru siguranța tuturor pacienților și a cadrelor medicale, iDentity folosește pentru dezinfecție nebulizatorul Hygienio B1.N1, vârful de gamă al firmei italiene Hygienio.Hygienio B1.N1 este un nebulizator ”uscat”, aerosolii calzi și uscați asigurând dezinfecția fără a lăsa urme pe suprafețe sau pe haine, fiind, în același timp, prietenos cu mediul.

iDentity Clinic este una din puținele clinici stomatologice din România care folosește această tehnologie pentru dezinfecție în timpul pandemiei cu SARS-COV19. Utilizarea Hygienio B1.N1 pentru dezinfectarea cabinetelor, a ariilor comune și chiar a pacienților la sosire sunt procedee care exced protocoalele de decontaminare cerute de autorități în această perioadă.

Hygienio B1.N1 nebulizează dezinfectantul, formând un aerosol, care este, apoi, încălzit și propulsat la viteză foarte mare în atmosferă. Substanța activă folosită la dezinfecție nu este toxică și nici nu provoacă alergii, fiind biodegradabilă în proporție de 99,9%. La fel de important este și faptul că aceasta nu generează rezistenta la bacterii, preîntâmpinând riscul de infecții nosocomiale. TESTAT PE CORONAVIRUS – EFICACITATE IN 3 MINUTE.

Folosit pentru dezinfectarea a spațiilor de până la 1.000 metri pătrați, Hygienio B1.N1 asigură dezinfectarea eficientă atât a întregului volum al cabinetului, cât și a spațiilor adiacente: recepție, hol, spații auxiliare.

PERMITE UTILIZAREA ÎN PREZENŢA PACIENŢILOR.
Dezinfecţie înaltă în 10 minute. Spectru complet de activitate: Bactericid, Fungicid, Mycobactericid, Virucid, Sporicid.
Randament – 1 ora. 1000 mp suprafeţe tratate.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum