Iconix, un aparat dentar pentru un zâmbet frumos!

  • Home
  • Blog
  • Iconix, un aparat dentar pentru un zâmbet frumos!

Iconix, un aparat dentar pentru un zâmbet frumos!

Dacă încă nu v-ați hotărât pentru „cadoul anului”, iată o sugestie: un aparat dentar Iconix Aesthetic. Să nu spuneți că un aparat dentar nu e un cadou, căci o să vă contrazicem. Specialiștii în ortodonție de la iDentity Clinic vă prezintă bijuteria de aparat dentar Iconix Aesthetic!

Iconix Aesthetic, o bijuterie

Aparatul dentar Iconix Aesthetic a fost lansat în acest an de către American Orhtodontics, unul din cei mai mari producători de aparate dentare din Statele Unite. Iconix Aesthetic face parte din seria ”premium” a producătorului american și este o adevărată ”bijuterie”. Bracketsurile sunt confecționate dintr-un material translucid de nunanță ”champagnie”, care se apropie de culoarea naturală a dinților sănătoși. Bracketsurile în nuanța ”champaigne” oferă o strălucire aparte întregii danturi. Strălucirea este subliniată și de cele două arcuri de oțel inoxidabil acoperite cu aur de 24 de karate. Iconix Aesthetic a fost gândit astfel încât să ofere purtătorului nu numai un zâmbet frumos la final de tratament cât, mai ales, un zâmbet strălucitor pe durata lui.

Iconix Aesthetic, un aparat dentar revoluționar

Specialiștii ortodonți de la iDentity Clinic nu recomandă aparatele dentare Iconix Aesthetic doar pentru funcțiile sale estetice ci, mai ales, pentru abilitatea sa de a rezolva problemele de aliniere a dinților și a malocluziilor. Iconix Aesthetic are un sistem de prindere și de tensionare special, care îl face mult mai eficient și mai comod de purtat.

Etapele montării aparatelor dentare Iconix Aesthetic

Montarea unui aparat Iconix Aesthetic este la fel de ușoară ca a oricărui aparat dentar.  Specialistul ortodent de la iDentity Clinic va elabora un plan de tratament, pe baza radiografiilor, a altor examene imagistice și a unei analize ocluzale. Montarea aparatului se va face de către medicul ortodont, iar evoluția sa în timp  va fi monitorizată. Cum aparatul va fi purtat o perioadă relativ lungă de timp, poate chiar doi ani, este esential să ne îngriijm cu atenție sporită igienei orale. Mai multe sfaturi, despre ingiena orală și despre cum să ne îngrijim aparatul dentar în toată această perioadă, găsiți aici. https://identity.ro/2018/01/19/avem-un-aparat-dentar-cum-procedam/

 

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum