iDentity Clinic la Congresul Bienal al Societății Europene de Endodonție

  • Home
  • Blog
  • iDentity Clinic la Congresul Bienal al Societății Europene de Endodonție

iDentity Clinic la Congresul Bienal al Societății Europene de Endodonție

Doi dintre cei mai buni medici endodonti ce-și desfășoară activitatea în cadrul iDentity Clinic, dr. Ioana Dinu și dr Andrada Hortopan, au participat la Congresul Bienal al Societății Europene de Endodontie (ESE). Una din cele mai prestigioase manifetări științifice în domeniu. Anul acesta, ESE a avut loc la Bruxelles. Cele 3 zile oferind posibilitatea participanților de a lua la cunoștință de cele mai noi tehnici și tehnologii folosite în domeniul endodonție. Dar si de a se familiariza cu ele în cadrul unor work-shopuri și ateliere practice.

Întregul personal medical de la iDentity Clinic este inclus în program de pregătire continuă, programe care prevăd și participarea la evenimente științifice de anvergura celui care a avut loc recent la Brussels.

Una dintre prezentările care s-a bucurat de un mare succes s-a referit la metodele și tehnicile folosite pentru extragerea acelor care se rup în timpul obturațiilor de canal. Analiza țesutului dintelui și descoperirea eventualelor defecte (fisuri, tesut distrus, etc) astfel încât operațiunea de scoatere a acului rupt să nu se transforme într-o problemă și mai mare, cu costuri suplimentare de timp, bani și pacient nemulțumit. Analiza se poate face cu ajutorul unei TC precum și a analizei cu ajutorul diodei luminoase, rezultatele urmând să decidă tipul tehnologiei ce va fi folosită în timpul intervenției.

La fel de interesante au fost și prezentările care s-au concentrat asupra extragerii acelor rupte la vârful dintelui. Această  intervenție necesită nu numai măiestria doctorului endodont, cât și instrumentele potrivite

Dr. Andrada Hortopan este de părere că numai prin pariciparea la asemenea întruniri internaționale, unde sunt prezentate cele mai moderne tratamente, un doctor stomatolog poate să progreseze în profesie.

De asemenea, dr. Ioana Dinu consideră că la congres a aflat ultimele noutăți din domeniul endodonției prezentate de profesori și lectori de la universități din întreaga lume. Rezultatele cercetarilor efectuate de ei si cazurile diversificate pe care le-a urmarit sunt de natură a o ajuta să ia cele mai bune decizii în stabilirea și realizarea planurilor de tratament endodontic.

iDentity Clinic este una din cele mai moderne clinici de stomatologie din București. Aparatura de ultimă generație din clinică nu poate fi folosită la adevărata ei capacitate decât de medici foarte bine pregătiți, la curent cu cele mai inovative tratamente pe plan mondial.

iDentity Clinic

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum