Ho, ho, ho! Zâmbiți de sărbători!

  • Home
  • Blog
  • Ho, ho, ho! Zâmbiți de sărbători!

Sărbătorile de iarnă sunt despre tine și familie. Nu este, deci, un moment mai bun să-ți arăți prețuirea față de tine și cei dragi decât oferindu-le un zâmbet fericit și strălucitor!

De sărbători, ne-am gândit să-ți pregătim un set de 12 oferte-surpriză pentru tine și cei dragi!

Oferte surpriză de sărbători!

Ce poate fi mai frumos decât să întâmpini Anul Nou cu un zâmbet alb ca neaua? Cu o reducere de 40% pentru un tratament de albire profesională a danturii chiar ai de ce să te bucuri! La iDentityClinic procedura de albire a dinților se realizează cu aparate de ultimă generație : laserul EPIC BIOLASE.  De asemenea, după procedura de albire pot urma sedințe de fluorizare și desensibilizare. Efectele albirii pot dura până la 2 ani*.

Tot pentru cei care vor să-și corecteze zâmbetul și să obțină rezultate imediate, le oferim 20% discount la fațete dentare. Experții iDentityClinic recomandă fațetele din ceramică sau porțelan. Ele nu numai că protejează și întăresc dinții, dar sunt și stabile cromatic, cu un aspect natural, translucid. Ele confera dinților o strălucire aparte. Rezultate imediate ce durează ani de zile!

Cadou de sărbători pentru cei mici!

Pentru cei mici, am pregătit un pachet super: KIDS Consultație+Plan Tratament+Tratament 1 carie la doar 150 de lei. La iDentity Clinic avem mare grijă de micii pacienți, cărora le-am rezervat un cabinet special. Acesta este dotat cu aparatură adecvată și decorat astfel încât să se simtă cât mai liniștiți în timpul tratamentelor.

Aparate ortodontice la prețuri speciale!

Tot pentru cei mai mici (și mai mari) mai avem un cadou surpriză: o reducere de 15% la aparatele ortodontice fix metalic sau safir pentru copii și adolescenți (sub 18 ani).  Aparatele dentare sunt fabricate in forme, marimi si din materiale diferite. Aparatele dentare sunt o ”marcă înregistrată” a adolescenței. Nu există o limită de vărstă pentru montarea unui aparat dentar. Eficacitatea lor este, însă, mai mare dacă sunt purtate în copilărie sau în adolescență. Ce cadou poate fi mai potrivit pentru copilul dumneavoastră decât garanția unui zâmbet frumos și sănătos, care să dureze o viață întreagă!

SPARK Clear, un aligner pentru cei care nu se opresc!

Pentru cei mai mari, care nu se pot opri o clipă din viața tumultoasă, le-am pregătit pentru aceste sărbători de iarnă o ofertă excepțională! Aparatele dentare transparente din seria SPARK Clear Aligners sunt acum la un preț special! SPARK Clear Aligner este un aparat dentar din gama top: transparență și claritate incredibile, rezistent la acțiunea unor substanțe care pătează!

Și pentru cei care doresc să aibă un zâmbet nou de Sărbători dar au nevoie de intervenții complexe, avem și pentru ei pregătite două oferte:

  • 950 E pentru 1 implant Straumann® BLX Roxolid® SLActive + bont + CT la care se adaugă și consultația gratuită
  • 2.500 E pentru sistem de 4 mini-implanturi Straumann® Roxolid® SLActive®

Proiectate și fabricate în Elveția, implanturile Straumann® reprezintă o soluție medicală și estetică pentru orice procedură de restaurare dentară aproape de perfecțiunea naturală. Roxolid® este un aliaj de titan și zirconiu si este mai rezistent decât titanul pur. SLActive®, substanța cu care este tratată suprafața implantului, înjumătățește, practic, perioada de vindecare, stimulând osteointegrarea.

O radiografie, GRATUIT!

Am pregătit o ofertă specială pentru cei care au nevoie de o radiografie: GRATUIT, 100%. iDentity Clinic are un centru de radiologie dentară dotat cu aparatură digitală de ultimă generație din gama High Resolution – Low Radiation. Centrul de radiologie poate produce întreaga gamă de investigații radiologice dentare necesare tratamentelor stomatologice. Ele pot fi transpuse pe film sau livrate în format digital. Singurul lucru pe care-l aveți de făcut este să veniți cu cardul de sănătate.

Vă așteptăm la clinicile iDentity din Băneasa și din Decebal să sărbătorim împreună!

Pentru mai multe detalii despre ofertele de Sărbători, accesați pagina: https://identity.ro/campanie-de-craciun/

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum