Implantul dentar – alegerea ideală pentru înlocuirea dinţilor lipsă

  • Home
  • Blog
  • Implantul dentar – alegerea ideală pentru înlocuirea dinţilor lipsă

Implantul dentar

Ţi-ai pierdut unul sau mai mulţi dinţi? Află ce paşi trebuie să urmezi pentru a înlocui spaţiile lipsă şi pentru a preveni din timp apariţia unor probleme mai grave.

Implanturile dentare reprezintă soluţia ideală pentru înlocuirea dinţilor pierduţi. Acestea împiedică atrofia osoasă şi previn migrarea dinţilor sau retracţia gingiei. Un alt avantaj este cel cu privire la aspectul fizic, implanturile dentare arată şi se simt la fel ca proprii dinţi.

Procedura nu este dureroasă, însă în anumite cazuri se poate face şi anestezie locală. Astfel pacientul este ferit de orice disconfort.
Rata de succes înregistrată pentru implanturile dentare este de peste 95%- 97% pe plan mondial. Fiind similară cu rata pentru orice altă manoperă stomatologică.

Costul unui implant dentar poate părea prea mare spre deosebire de o punte sau o proteză dentară. Însă diferenţele dintre acestea sunt imense. Înainte de a alege o altă opţiune este important să ştiţi de ce preţul unui implant dentar este de peste 400 euro. În primul rând este extrem de important materialul din care acesta este obţinut. În al doilea rând trebuie să vă gândiţi că este o investiţie pe care o faceţi o dată în viaţă. Este mult mai sigur sa optaţi pentru un implant dentar, decât să căutaţi o soluţie înlocuitoare care nu va avea acelaşi efect şi vă poate dăuna sănătăţii orale.

La oferta noastră cu preţul de numai 299 euro pentru un implant dentar.

Implantul dentar

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum