Implantul dentar- întotdeauna opţiunea potrivită pentru înlocuirea dinţilor lipsă

  • Home
  • Blog
  • Implantul dentar- întotdeauna opţiunea potrivită pentru înlocuirea dinţilor lipsă

Implantul dentar pentru un zâmbet complet

Implantul dentar este soluţia ideală pentru înlocuirea dinţilor lipsă. Acesta fiind singurul tratament care redă aspectul natural al dinţilor. Implantul dentar este o piesă de titan ce are rolul de a înlocui rădăcina naturală a dinţilor lipsă.

Preţul unui implant dentar este stabilit în funcţie de calitatea acestuia. Spre deosebire de alte tratamente pentru înlocuirea dinţilor lipsă, acesta are şi avantajul durabilităţii în timp. Deci este foarte important să optezi pentru un tratament de calitate, indiferent de costul acestuia.

 

Implanturile dentare te vor ajuta să ai un zâmbet frumos, natural, la orice vârstă. Iar starea generală a dinţilor tăi nu va fi afectată. Lucru care se întâmplă la tratamentul de înlocuire a dinţilor lipsă prin punţi dentare şi proteze fixe, unde dinţii învecinaţi sunt şlefuiti şi în unele cazuri este scos şi nervul.

La clinica noastră avem mai multe tipuri de implant dentar şi îţi putem recomanda tratamentul cel mai potrivit pentru tine. În plus, luna aceasta avem o promoţie pentru implant dentar la preţul de numai 299 euro. Te aşteptăm să te programezi la o consultaţie.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum