Implanturile de zirconiu sunt frumoase, dar nu mai bune decât cele cu titaniu

  • Home
  • Blog
  • Implanturile de zirconiu sunt frumoase, dar nu mai bune decât cele cu titaniu

Studiu american: Implanturile de zirconiu sunt frumoase, dar nu mai bune decât cele cu titaniu

Implanturie de zirconiu arată mai bine dar nu sunt în niciun fel mai bune, din punct de vedere medical, decât cele din tianiu” este concluzia unui studiu studiu publicat de revista americană Dental Materials în data de 6 septembrie 2019 intrat, recent, în posesia iDentity Clinic. Singurul beneficiu evident al implantului de zirconiu este cel estetic.

Studiul, realizat în California, arată că  în privința:

  • biocompatibilității,
  • osteoconductivității,
  • proprietăți fizice,
  • alergiilor de implant

Implanturile de zirconiu sunt similare cu cele de titaniu.

Doctor Mihnea Nica, doctor implantolog iDientity Clinic: ”Primele considerente avute în vedere atunci când, împreună cu pacientul, decidem asupra alegerii unui anume tip de implant sunt cele medicale. Deși nu există incompatibilități clare, oferta de masă osoasă a pacientului, istoricul medical, eventuale reacții anterioare de respingere a implanturilor sau istoricul medical sunt factori decizionali”, mai spune doctor Mihnea Nica, medic implantolog la iDentity Clinic.

Ce este un implant dentar ?

Implanturile dentare sunt lucrări protetice permanente extrem de fiabile. Durata de viață a unui implant este de 25-30 de ani.
Funcțional-fiziologic, implantul dentar este identic cu un dinte natural. El oferă o masticație similară dintelului natural, împiedică deformarea aliniamentului celoralți dinți, iar igiena este asigurată tot prin periaj cu pasta de dinți, apă de gură sau ață dentară.
Și din punct de vedere estetic, implantul dentar imită perfect dintele natural.

IDentity Clinic, alegerea perfectă pentru inserarea de implant dentar

iDentity Clinic este cea mai sigură alegere pentru înlocuirea permamentă a dinților compromiși. Dispunem de o echipă de medici supra-specializată, cu experiență îndelungată, încununată de succes.
Combinăm fericit cerințele de ordin medical cu considerentele de ordin estetic. Înțelegem că rezultatul muncii noastre are efecte benefice de natură emoțională asupra pacienților și că un zâmbet sănătos și strălucitor poate contribui pozitiv la starea lui de bine.

Aducem dantura cat mai aproape de perfecțiune, atât medical-functional cât și estetic. Folosim cele mai noi implanturi din titaniu și zirconiu precum și cele mai rezistente și estetic-valoroase materiale pentru coroane.  Alegem implantul dentar cel mai potrivit pentru tine, în urma unei analize medicale și radiologice complexe.

Vă așteptăm în cele două clinici iDentity pentru a discuta cu specialiștii noștri toate aspectele efectuării unuia sau mai multor implanturi dentare. Pentru o programare, puteți să ne sunați la unul din numerele de telefon: 0728 000 011 (iDentity Băneasa) sau 0728 000 012 (iDentity Decebal)  sau să ne scrieți la adresa office@identity.ro

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum