Implanturile dentare, cea mai modernă tehnică de înlocuire a dinților compromiși

  • Home
  • Blog
  • Implanturile dentare, cea mai modernă tehnică de înlocuire a dinților compromiși
Implanturile dentare, cea mai modernă tehnică de înlocuire a dinților compromiși

Implantul dentar reprezintă o soluție eficientă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă sau a acelora care nu mai pot fi reparați prin alte metode. Pierderea unui dinte este o problemă majoră, atât din punct de vedere funcțional-fiziologic, cât și din punct de vedere estetic.

Funcțional-fiziologic, implantul dentar oferă o masticație similară dinților naturali. Implantul dentar împiedică deformarea aliniamentului celoralți dinți, care tind să alunece spre spațiul rămas gol. De asemenea, igiena implantului dentar este ușor de asigurat prin periajul efectuat corect.

Din punct de vedere estetic, implantul dentar imită perfect dintele natural.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este, practic, un șurub confecționat din titaniu pur (99,95%), care se fixează în os și crează astfel o rădăcină artificială. În implant se fixează un bont protetic care este acoperit de o coroană făcută din materiale fizionomice.

Care sunt avantajele implantului dentar?

Implanturile dentare sunt lucrări protetice permanente extrem de fiabile, durata de viață a unui implant fiind de 25-30 de ani.

Implanturile dentare ajută la păstrarea sănătății generale a danturii deoarece nu necesită lucrări asupra dinților sănătoși din vecinătate, pentru ancorare, ca în cazul punților.

Implanturile dentare sunt confortabile, dau o senzație de masticație naturală și cu o igienă ușor de întreținut.

Estetic vorbind, materialele folosite în ziua de azi pentru coroanele care acoperă implantul fac ca dintele nou să fie aproape identic cu cei din jur.

 

IDentity Clinic, alegerea naturală pentru implanturi dentare

  • Aducem dantura cat mai aproape de perfecțiune, atât medical-functional cât și estetic.
  • Folosim cele mai noi implanturi din titaniu și zirconiu precum și cele mai rezistente și estetic-valoroase materiale pentru coroane.
  • Alegem implantul dentar cel mai potrivit pentru tine, în urma unei analize medicale și radiologice complexe.

 

Implantul PALTOP

 

Implantul PALTOP este confecționat din titanium și asigură o osteoincorporare excelentă. Astfel, celulele osoase aderă la suprafața implantul, fixându-l perfect în osul mandibular. Implantul PALTOP are un foarte bun raport calitate-preț și este recomandat în special persoanelor tinere, cu o stare de sănătate a dinților relativ bună și cu un volum osos generos.

 

Cand am nevoie de implant dentar?

Doar doctorul stomatolog, in urma unui consult atent, poate stabili dacă un pacient trebuie si poate sa apeleze la implant. Tratamentul prin implant este recomandat în cazul edentațiilor.

Care sunt cazurile când nu pot beneficia de implanturi dentare?

Implantul dentar poate fi aplicat oricărei persoane adulte. Doctorul specialist este cel care decide cine NU poate apela la implant, existând reticiențe în privința bolnavilor cu diabet, afecțiuni cardio-vasculare, reumatismul articular acut, etc. De asemenea, starea generală a țesutului osos este unul din criteriile pe baza căruia se poate recomanda – sau nu – efectuarea unui implant.

 

Cât costă un implant dentar?

Costurile unui implant dentar variază funcție de materialul din care este confecționat implantul propriu-zis precum și coroana care-l acoperă. Pentru o estimare de preț, vă invităm să consultați pagina noastră www.identity.ro

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum