Cum să alegi un implant dentar?

  • Home
  • Blog
  • Cum să alegi un implant dentar?

Implanturi dentare o alegere pe viață

Implanturile dentare sunt soluţia cea mai bună pentru înlocuirea dinţilor lipsă. În prezent există o gamă largă de implanturi dentare pe care le puteţi alege în funcţie de preţ şi firma producătoare. Majoritatea acestora sunt realizate din acelaşi material, titan. Diferenţele sunt date de tipul de tratament aplicat pe suprafaţa implantului şi forma acestuia.
Un tratament cu implant dentar este întotdeauna o alegere potrivită pentru persoanele ce au dinţi lipsă. În acest fel costurile pentru acesta sunt justificate şi de durabilitatea pe termen îndelungat a implantului dentar, faţă de orice alt tratament de înlocuire a dinţilor lipsă.

Principalii factori după care te poţi ghida în alegerea implantului dentar potrivit pentru tine sunt:

-planul de tratament

-medicul implantolog

– modelul şi marca implantului dentar alese împreună cu medicul implantolog în funcţie de cazul tău

-materialele folosite pentru lucrarea dentară- bonturi, coroană dentară, stabilite împreună cu medicul protetician

La clinica iDentity iţi punem la dispoziţie mai multe tipuri de implanturi dentare.  Astfel tu vei putea alege modelul potrivit pentru tine.  În plus, medicul nostru specialist în implantologie, Dr. Mihnea Nica, cu o experienţă vastă în tratamente cu implanturi dentare iţi va oferi toate informaţiile necesare de care ai nevoie atât înainte de începerea tratamentului,  cât şi în timpul acestuia.
Te aşteptăm cu încredere să iţi oferim zâmbetul pe care ţi-l doresti.

implant-dentar-pret

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum