Inhalosedare copii

Inhalosedarea procedura care te relaxeaza

Pentru orice părinte este greu să îşi vadă copilul suferind sau plângând. Tocmai de aceea mulţi nu reuşesc să-i convingă pe cei mici  să meargă la clinica stomatologică. Astfel nu pot rezolva problemele stomatologice ale copiilor deoarece aceştia au stări de anxietate. În acest caz soluţia ideală este inhalosedarea. Procedura  le conferă pacienţilor o stare de relaxare pe toată durata tratamentelor stomatologice, aceştia nu vor simţi niciun fel de disconfort sau durere.

Inhalosedarea copiilor nu prezintă riscuri asupra acestora, deci nu trebuie să vă faceţi niciun fel de griji. Din contră este o măsură extrem de benefică pentru copii, adolescenţi şi chiar pentru adulţii care au teamă de tratamentele stomatologice.

Spre deosebire de anestezie, în cazul inhalosedării pacienţii sunt conştienţi şi receptivi pe toată durata tratamentelor.
Îi aşteptăm pe cei mici într-un cabinet vesel şi colorat, unde se pot uita la desene şi se vor simţi relaxaţi. Astfel, nu veţi mai avea de ce să vă faceţi griji. Toate vizitele la clinica noastră vor fi de plăcere.

inhalosedarea

Citeste si:

Clear Filters
Call Now ButtonProgramează-te acum