Inhalosedarea

Inhalosedarea

Inhalosedarea este procedura perfectă pentru copii, mulţi dintre ei temându-se de procedurile stomatologice. Acest lucru îi face de multe ori necooperanţi şi agitaţi. De asemenea, inhalosedarea poate fi folosită şi pentru pacienţii adulţi. Mai ales în cazul celor care au suferit traume la dentist în copilărie.

 

 

istomatologie-fārā-durereDentity Clinic le oferă pacienţilor săi, indiferent de vârstă, posibilitatea de a beneficia de această procedură care transformă anxietatea dentară într-o stare calmă şi relaxantă.

Inhalosedarea se realizează cu ajutorul protoxidului de azot, un gaz care, în combinaţie cu oxigenul, înlătură starea de anxietate. Odată inhalat, protoxidul de azot induce un efect de calmare.  Stare care se menţine pe tot parcursul intervenţiei stomatologice. Dar pacienţii rămân conştienţi şi receptivi tot timpul. Protoxidul de azot este cea mai sigură metodă de sedare folosită în tratamentul stomatologic. Fiind un gaz blând, care se elimină singur din organism (în 3-5 minute după întreruperea administrării efectele dispar cu desăvârşire din organism). Este recomandat pacienţilor cu anumite afecţiuni cum ar fi hipertensiunea arterială, angina, sau care au suferit un atac de cord şi cărora nu le este indicată anestezia generală. Nivelul sedării cu protoxid de azot poate fi controlat în funcţie de nivelul optim al relaxării.

Protoxidul de azot este cea mai sigură şi eficientă metodă de sedare pentru copii, oferindu-le acestora o experienţă pozitivă în timpul tratamentului dentar.

La clinica iDentity inhalosedarea se realizează  cu ajutorul Mixerului digital MATRX Digital MDM.  Acesta este produs de firma americană Porter, un echipament medical de înaltă performanţă, special realizat pentru a calma durerea. Echipamentul îi permite medicului stomatolog să regleze procentul de oxigen şi de protoxid de azot. Mixerul digital amestecă cu precizie oxigen şi protoxid de azot din cilindrii şi trimite mixtura controlată electronic.

Pentru mai multe detalii legate de această procedură, vă aşteptăm la iDentity Clinic. Unde specialiştii noştri vă pot pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum