iDentity Clinic are grijă ca stomatologia românească să aibă și pe viitor practicieni străluciți, apreciați peste tot în lume.

  • Home
  • Blog
  • iDentity Clinic are grijă ca stomatologia românească să aibă și pe viitor practicieni străluciți, apreciați peste tot în lume.

Internship la iDentity Clinic

IDentity Clinic oferă unui număr limitat de studenți din anul V și VI din cadrul Facultății de Medicină Dentară posibilitatea de a învăța alături de cei mai buni doctori stomatologi din țară folosirea celor mai noi tehnologii în domeniu.

Dacă ești student în anul V și VI la Stomatologie, îți oferim șansa de a lucra efectiv cu cea mai noua tehnologie digitală ce este folosită și în clinicile din țări precum Marea Britanie, Franța sau Germania.

Ca student – dar, mai ales ca viitor medic –internship-ul îți va oferi șansa de a asista și învăța direct de la medici cu experiență și de a profesa în clinica noastră, sub cea mai atentă îndrumare.

Ca student, vei avea o posibilitate unică de a lucra cu instrumente și tehnologii digiate de ultimă oră precum și cu materiale care au revoluționat domeniul stomatologiei.

Printre altele, participanții la intership vor avea posibillitatea de a se familiariza și lucra cu:

– Digital Smile Design

– Imagistică digital 3D

– Amprentare digitală

– Tratamente realizate sub microscop

– Planuri de tratament – etapizare și implementare

– Metode de diagnosticare corectă

– Factorii psihologici și comunicarea medic – pacient

Internship-ul va dura două luni, in perioada 1 August – 30 Septembrie.

Cum participi?

Accesează link-ul https://identity.ro/cariere/ și completează chestionarul, răspunzând onest la toate întrebările.

Așteptăm înscrierile până la data de 25 iulie 2018, umând ca persoanele selectate să fie anunțate telefonic sau prin e-mail despre pașii următori.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum