Întreţinerea faţetelor dentare

  • Home
  • Blog
  • Întreţinerea faţetelor dentare

Intretinerea fatetelor dentare

Cu toţii ne dorim un zâmbet perfect! Însă primul pas pe care trebuie să-l faceţi pentru a avea zâmbetul dorit este sa consultaţi medicul stomatolog. Acesta fiind singurul în măsură pentru a vă recomanda tratamentul de care aveţi nevoie.

După cum spuneam într-un articol anterior, faţetele dentare sunt soluţia ideală pentru a avea un zâmbet strălucitor şi au foarte multe avantaje, însă foarte important este modul în care veţi avea grijă de ele, astfel, acestea pot dura toată viaţa.

Faţetele dentare sunt uşor de întreţinut, în primul rând, este important să acordaţi o atenţie deosebită îngrijirii orale. Să folosiţi aţa dentară şi apa de gură după fiecare periaj. În al doilea rând, trebuie să faceţi o igienizare profesională o dată la 6 luni.

Pentru a evita deteriorarea sau fisurarea faţetelor dentare este recomandat să evitaţi alimentele tari.

Pentru mai multe informaţii vă aşteptăm să ne contactaţi şi nu uitaţi de oferta lunii decembrie: Consultaţie şi plan de tratament, Faţetă dentară Emax, Albire dentară,pachet promoţional la doar 300 euro.

intretinerea fatetelor dentare

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum