Iunie, Luna Copiilor la stomatolog

  • Home
  • Blog
  • Iunie, Luna Copiilor la stomatolog

Iunie este, prin tradiție, Luna Copiilor. 1 Iunie nu este numai ziua pentru jucării ci  – mai ales – ziua care ne aduce aminte să avem grijă de copiii noștri. Așadar, dacă nu știți care este cel mai bun cadou pe care puteți să-l oferiți copilului dumneavoastră, vă dăm noi o idee: un consult stomatologic. Și iată de ce…

Iunie, luna examenelor
În iunie au loc cele două mari examene ale copilăriei și adolescenței, Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Ce poate fi mai rău decât să trebuiască să rezolvi o ecuație diferențială de gradul doi și să simți cum îți pulsează durerea din cauza unui abces la o măsea? Sau cât de ușor poate fi să scrii un comentariu la proza lui Slavici suferind de o durere de dinți venită de neunde?

O vizită rapidă la cabinetul stomatologic cu 2 săptămâni înainte de începerea examenelor este salutară. Un simplu consult stomatologic ar putea scoate la iveală unele probleme care pot face dintr-un examen greu, un adevărat calvar. O simplă carie nedetectată și care ar putea fi tratată într-o singură ședință la stomatolog, poate face diferența între posibilitatea copilului de a se putea concentra 100% pe ce are de rezolvat… Sau nu…

 Iunie, luna pregătirilor de vacanță
…Iar dacă nu sunteți în febra examenelor, iunie este și luna pregătirilor copiilor de vacanță. Ce poate fi mai stresant decât ca în mijlocul vacanței pe cel mic să-l apuce o durere de dinți? Departe de casă, poate la zeci de kilometri de primul cabinet stomatologic, fără să aveți nici o certitudine cu privire la expertiza stomatologului, costuri suplimentare, iată numai câteva motive pentru ca o problemă ce putea fi, altfel, evitată să strice cu totul o “vacanță de vis”.

Noi  vă recomandăm ca înainte de a pleca în concediu sau în vacanță să vă faceți timp și pentru o vizită la stomatolog. Recomandarea este cu atât mai validă dacă plănuiți să plecați peste hotare căci nu toate asigurările de sănătate acoperă suficient și tratamentele stomatologice.

iDentity Clinic, conceptul pedodigital
La iDentity Clinic, identificarea cariilor și tratamentele ortodontice se fac cu ajutorul tehnologiilor digitale. Astfel, cu ajutorul aparatului Diagnodent doctorii noștri pot detecta cariile încă neactive din fisuri și chiar de pe feţele netede care nu pot fi detectate cu ochiul liber. Rezultatele analizei apar pe monitor şi pot fi interpretate imediat.

De asemenea, la iDentity Clinic dispune de aparatură de radiologie digitală High Resolution-Low Emission care facilitează un diagnostic precis și un tratament rapid și eficient. Ortopantomograful Myray Hyperion X5 dispune de 15 programe de imagistică presetate precum și un soft de analiză 2D/3D a imaginilor. Aparatul permite transmiterea în timp real a imaginilor în cabinetul doctorului stomatolog.

La iDentity Clinic toate intervențiile pe canal se fac sub microscop, ceea ce duce la creșterea cu 90% a ratei de succes a tratamentelor.
Și nu în cele din urmă, iDentity Clinic dispune de un cabinet stomatologic special pentru copii, cu intrumentar adaptat celor mici.
Pentru a afla mai multe despre tratamentele dentare pentru copii, vă invităm la Hotel Caro-Sala Eminescu, în data de 10 Iunie, la evenimentul Kids Play & Fun, pentru a vorbi despre sănătatea orală a copiiilor.

De asemenea, vom fi prezenți la Evenimentul #Mama și Copilul# organizat de CSID la Cinema Pro, în data de 26 mai a.c.

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum