Alegerea pastei de dinţi pentru copii

  • Home
  • Blog
  • Alegerea pastei de dinţi pentru copii

Pasta de dinti pentru copii

Oferta de paste de dinţi de pe piaţa românească este foarte diversificată în ultimii ani, atât pentru adulţi, dar mai ales pentru copii. Rolul acestor paste de dinţi este, în general, cam acelaşi: previn apariţia cariilor, întăresc dinţii şi protejează gingiile.

Cum ştim că am ales însă cea mai bună pastă de dinţi pentru micuţul nostru?

În alegerea pastei de dinţi pentru acesta trebuie să ţinem seama de trei criterii: vârsta sa, nivelul de fluor sau de alte substanţe active din pasta de dinţi, dar şi de preferinţele de gust ale copilului.

Este extrem de important să alegi o pastă de dinţi adecvată vârstei micuţului tău. Tocmai de aceea citeşte atent eticheta produsului.

La fel, conţinutul de fluor al pastei de dinţi sau cel de calciu şi alte minerale este extrem de important. O vizită la medicul pedodont te va ajuta să ştii care sunt nevoile copilului tău. Astfel încât să îi alegi o pastă de dinţi potrivită.

Nu în ultimul rând, aroma pastei de dinţi este extrem de importantă. Asigură-te că ai ales pentru micuţul tău o pastă de dinţi cu una dintre aromele preferate dar şi cu un aspect plăcut, astfel încât spălatul pe dinţi să fie perceput ca o activitate plăcută de copilul tău.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum