Scanner-ul 3D- 3shape TRIOS 3

iDentity Clinic 3D a introdus în cabinetele sale cea mai nouă tehnologie 3D din imagistica dentară.

Scannerele 3D reprezintă cea mai nouă realizare tehnologică ce-și găsește aplicația în tratamentele stomatologice.

Aparatura complexă combină aparate de captură a imaginii în format 3D cu softuri puternice de intepretare, permițând doctorului specialist să stabilească scheme de tratament bazate pe o informație completă.

În primul rând, scannerele 3D permit doctorului specialist să vadă anatomia gurii din toate unghiurile. Odată făcută captura de imagine, soft-urile puternice cu care sunt dotate aparatele permit ca imaginea de pe monitor să fie rotită 360° pe toate cele 3 axe. Se inregistreaza astfel, cu mai multa precizie, poziția dintilor, forma lor cat si ocluzia (modul în care aducem arcadele în contact).

Scanner-ul 3D permite doctorului să vadă cum va arăta o coroană sau o punte după realizare, eliminând munca în orb, așa cum se întâmplă acum, cu amprentele clasice. Pacientul poate vedea, la rândul său, cum va arăta lucrarea la final, sporind încrederea sa în deciziile luate de doctor. Nu în cele din urmă, imaginile pot fi trimise în timp real către tehnicianul dentar.

Scanner-ul 3D achizitionat de iDentity Clinic, 3shape TRIOS 3 este unul dintre cele mai performante aparate din generația sa. El este echipat cu un software tip CAD, ce permite folosirea sa în tratamente complexe de restaurare protetică rapidă. Practic, ne îndreptăm spre digitalizarea tuturor manoperelor stomatologice.

Scannerele 3D nu înlocuiesc radiografiile clasice, dar prin imaginile clare oferite și mai ales prin folosirea unor programe speciale. Acestea sporesc precizia diagnosticului și – implicit – eficacitatea tratamentelor.

 

 

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum