iDentity Clinic – locuri sigure pe timp de pandemie (scrisoare către pacienți)

  • Home
  • Blog
  • iDentity Clinic – locuri sigure pe timp de pandemie (scrisoare către pacienți)

Dragă pacient,

Sperăm că această scrisoare te găsește sănătos, alături de familie. Comunitatea noastră a trecut prin multe în ultimele luni și cu toții așteptăm cu nerăbdare să ne revedem.

Cinicile iDentity, sigure pe timp de pandemie

În timp ce multe lucruri s-au schimbat, un lucru a rămas același: angajamentul nostru față de siguranța voastră. Controlul infecției cu Covid19 a devenit o prioritate maximă pentru practica noastră și este posibil să fi văzut acest lucru în timpul vizitei dumneavoastră la clinică (dacă ați ajuns recent) sau urmărind postările noastre în social media.

Clinicile iDentity, siguranță și confort

Procesele noastre de control al infecțiilor sunt făcute astfel încât atunci când primiți îngrijiri, acestea sunt făcute în siguranță și confortabil.  Vrem să vă oferim în rândurile de mai jos detalii despre procedurile de control al infecției pe care le urmăm în practica noastră zilnică pentru a păstra pacienții și personalul în siguranță.

Clinicile noastre urmează recomandările făcute de Colegiul Medicilor Stomatologi din România și de Direcția de Sănătate Publică. Este posibil să vedeți unele modificări atunci când vă veți programa pentru următoarea vizită. Am făcut aceste modificări pentru a elimina riscul de infecție cu Covid19 între pacienți sau între personalul clinicii și pacienți.

Măsuri pe timp de pandemie

Programările la cele două clinici iDentity se fac telefonic, moment în care veți primi o serie de întrebări obligatorii de screening. Odată venit la clinică, va trebui să completați un chestionar cu aceleași întrebari și să îl semnați.

  • Avem instalate dispensere cu soluții de igienizare pentru mâini pe care vă vom solicita să le utilizați atunci când intrați în clinică. Veți găsi, de asemenea, unele din zona de recepție și alte locuri din clinică pentru a le folosi la nevoie.
  • Veți vedea că sala noastră de așteptare nu mai oferă reviste, jucării pentru copii și așa mai departe, deoarece sunt dificil de curățat și dezinfectat.
  • Toate programările sunt gestionate pentru a permite distanțarea între pacienți. Acest lucru înseamnă că vom programa mai puțini pacienți zilnic, iar timpul de programare poate crește. Noi ne străduim însă să răspundem prompt nevoilor dumneavoastră.
  • Vom face tot posibilul pentru a permite un timp mai mare între pacienți pentru a reduce timpul de așteptare pentru dvs. până la intrarea în cabinet, pentru a evita ca pacienții să se întâlnească în zona de primire / recepție. Nu este permis accesul însoțitorilor, cu excepția însoțirii minorilor de către persoane sănătoase și fără semne de infecție Covid19.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem din nou și suntem fericiți să răspundem la orice întrebare pe care o puteți avea!

Pentru a face o programare, vă rugăm să sunați la numărul 0728000011 sau să vizitați site-ul nostru www.identity.ro unde puteți completa formularul online.

Vă mulțumim pentru că sunteți pacientul nostru. Apreciem încrederea și loialitatea dvs. și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem: pacienți, vecini și prieteni.

 

Cu sinceritate, Echipa iDentity Clinic

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum