Sistem de obturare verticală la cald

  • Home
  • Blog
  • Sistem de obturare verticală la cald

Sistem de obturare la cald

La clinica noastră suntem întotdeauna în pas cu tehnologia şi folosim dotări de ultimă generaţie. Pentru ca pacienţii noştri să beneficieze de tratamente de cea mai bună calitate. Un tratament de canal realizat corect salvează un dinte. Situaţiile care în trecut impuneau extracţia dentară pot fi rezolvate acum datorită tehnicilor  şi a materialelor de ultimă generaţie.

 

Un astfel de sistem de obturare la cald pe care îl utilizăm pentru tratamentele endodontice este Sistemul de obturare verticală la cald Endo-Master, acesta oferă calitate premium. Endo-Master este compus din două aparate de obturaţie individuale. Primul aparat este de tip pen-stilou pentru înmuierea, distribuirea  şi compactarea gutapercii pe canal. Cel de- al doilea aparat este un pistol pentru obturaţie termoplastrică pentru tratamentul back+fill a gutapercii folosit după curăţarea şi prepararea canalului.
Cu performanţa sa extraordinară şi greutatea foarte mică, Endo-Master este considerat a fi unul dintre cele mai puternice sisteme de obturaţie endodontică din piaţă.
Vă aşteptăm la clinica noastră pentru a vă oferi tratamente de cea mai bună calitate.

sistem de obturare la cald

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum