Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition, noua achiziție a centrului de radiologie iDentity Clinic

  • Home
  • Blog
  • Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition, noua achiziție a centrului de radiologie iDentity Clinic

Noul tomograf dentar este de ultimă generație High Definition – Low Radiation și oferă o calitate excepțională a imaginii.

Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition de la centrul de radiologie al iDentity Clinic este echipat cu noua tehnologie Tomosharp și un soft inovativ de procesare a imaginilor, care oferă medicului stomatolog detalii precise a zonelor de interes.

Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition și revoluția digitală în stomatologie

Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition poate fi folosit pentru o serie întreagă de investigații, de la radiografii panoramice la cele retroalveolare și cele cefalometrice.

Aparatul este echipat cu programul de procesare a imaginilor CS Imaging version 8. Programul permite folosirea imaginilor 2D/3D și CAD/CAM într-o singură interfață. Astfel, medicul stomatolog are acces la toată informația necesară pentru un plan de tratament sigur și eficient. De asemenea, filtrele preinstalate permit vizualizarea clară a țesuturilor tari și țesuturilor moi.

 

Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition, radiografii High Definition în timp real

Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo permite realizarea de radiografii și examinări cefalometrice la cea mai înaltă rezoluție și în timp real. Procedura durează o perioadă de timp extrem de mică – între doar 3 și 10 secunde. Scade astfel riscul unor imagini mișcate sau bulurate. De asemenea, măsurătorile sunt efectuate automat și cu precizie. În doar 10 secunde, medicul stomatolog are la dispoziție toate datele de care are nevoie.

Bazându-se pe noile aplicații de inteligență artificială, tomograful Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition recunoaște părțile anatomice cu cel mai bun contrast. Apoi, pornind de la ele, tomograful reconstruiește automat și în timp real cea mai bună imagine radiologică panoramică. Rezultatul se materializează în imagini incredibil de clare.

Cu ajutorul aplicațiilor AI, imaginile au un contrast perfect și uniform distribuit pe toată suprafața. Acest lucru înseamnă că pacientul nu va trebui să reia procedura o dată sau de mai multe ori, până la obținerea unei imagini satisfăcătoare. Pentru doctorul stomatolog, înseamnă rapiditate în obținerea imaginilor și a informațiilor necesare unui diagnostic precis.

Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition are un design prietenos cu pacientul. El oferă confort și siguranță în timpul procedurii. Aparatul este construit în stil minimalist, cu brațe subțiri și rotunjite. Se facilitează contactul vizual între operator și pacient, evitând, astfel, senzațiile de discomfort și claustrofobie.  Aparatul poate fi adaptat și folosit foarte ușor și pentru pacienții cu dizabilități, aflați în scaun cu rotile.

Datorită performanțelor și designul său, Tomograful dentar Carestream Dental’s CS 8100 Evo Edition a primit nu mai puțin de 15 premii la expozițiile internaționale.

La iDentity Clinic suntem extrem de atenți la toate inovațiile tehnologice din domeniu. Achiziționăm imediat toată aparatura digitală imediat ce ea este disponibilă pe piața românească. Noua tehnologie ne permite să punem diagnostice mai precise și să implementăm planuri de tratament mai rapide, astfel, asigurând confortul pacienților clinicii noastre.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum