5 tratamente stomatologice pe care trebuie sa le efectuezi anual

  • Home
  • Blog
  • 5 tratamente stomatologice pe care trebuie sa le efectuezi anual

 

Tratamente stomatologice care trebuie sa fie efectuate anual

Dacă îţi doreşti să ai o dantură sănătoasă, trebuie să ţii cont de igiena dentară şi de vizitele periodice la medicul stomatolog. În fiecare an este recomandat să faci următoarele tratamente stomatologice :

1.Consultul stomatologic– unde se investighează starea danturii, se analizează starea igienei dentare.

2. Detartrajul– acesta se efectuază la fiecare 6 luni. Tratamentul constă în eliminarea tartrului de pe suprafaţa dinţilor.

3. O altă procedură care se recomandă alături de detartraj este şi air-flow-ul. Aceasta elimină de pe suprafeţele dinţilor diferitele coloraţii provenite de către cafea, vin, ceai, şi alte bauturi şi alimente ce afectează dinţii.

4.Periajul profesional– Procedura efectuată la interval de timp regulat reduce şi elimină riscul apariţiei afecţiunilor gingivale. Periajul profesional se realizează după detartrajul cu ultrasunete şi air-flow.

5.Şedinţa de terapie odontală– scopul acesteia este să elimine cariile incipiente

Recomandăm ca aceste proceduri să se efectueze anual, pentru a preveni apariţia cariilor şi a altor afecţiuni gingivale.

tratamente stomatologice

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum