Turism Stomatologic

Turismul dentar

Turismul dentar se practică de mulţi ani la nivel mondial. Tările asiatice care au văzut în această oportunitate salvarea financiară a stomatologiei locale au devenit in scurt timp lideri in domeniu. Polonia, Ungaria si alte tari din Europa practică deja turismul dentar.

Romania a denit odata cu  intrarea în Uniunea Europeană o destinaţie interesantă pentru afaceri, călătorii şi in acelasi timp solutia pentru rezolvarea problemelor dentare la preţuri mult mai mici şi la o calitate similară cu a celorlalte ţări europene.

De benficiile turismului dentar pot beneficia atat pacienti din alte tari cat si romani stabiliti peste granite. Calitatea serviciilor stomatologice din Romania este de multe ori superioara celei din tari mai dezolvate, precum Italia, Marea Britanie datorita investitiilor in aparatura, materiale si cursuri de specializare de cea mai buna calitate. Alaturi de programele turistice, serviciile stomatologice pot atinge cote ridicate la noi in tara datorita costurilor scazute.

Pacientii Clinicii Stomatologice iDentity beneficiaza intotdeauna de tratamente profesioniste, realizate cu aparatura de ultima generatie si materiale profesionale. Deaceea raportul calitate – pret ne recomanda chiar si peste hotare.

Citeste si:

Clear Filters

Your smile is your iDentity Clinică stomatologică cu soluții inovatoare pentru orice problemă dentară. Într-o singură zi Implanturile într-o singură…

Implanturile dentare ”All on” sunt soluții ideale pentru o dantură fixă în 24 de ore. Implanturile dentare ”All on 4…

Call Now ButtonProgramează-te acum