Bun venit la iDentity®

iDentity® vă oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale. Cabinetele, dintre care unele sunt dedicate în totalitate copiilor, sunt dotate cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.

La iDentity® avem o echipă multidisciplinară de specialişti care pot aborda inovativ și eficient toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară: protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie.

Suntem îndrăgostiți de profesia noastră și de aceea lucrăm cu pasiune în fiecare zi. Căutăm cele mai noi, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii cu un singur scop: acela ca fiecare pacient să devină un om mai fericit, cu un zâmbet luminos, cu o dentiție sănătoasă și multă încredere în sine.

Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din succese. Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile precum și visele pacienților, și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire.

iDentity® este cu siguranţă alegerea potrivită pentru tine şi pentru familia ta.

O echipă care te înțelege
Încă de la primul contact cu clinica noastră pacientul este programat la medicul stomatolog specialist, în funcție de afecțiunea sa. 

Comunicare perpetuă
Oferim toate informațiile și suportul necesar pacienților noștri, atât pe parcursul tratamentelor, cât și după finalizarea acestora.

Asistență postintervenții
Pacienții cu probleme speciale vor beneficia de întregul nostru suport si atenție. Construim relații de lungă durată!

Eficiență superioară
Fiecare pacient care apelează la serviciile iDentity va avea un profil complet al stării sale de sănătate orală.

Call Now ButtonProgramează-te acum