Tratament edodontic iDentity
CE SUNT OBTURAȚIILE DE CANAL?

Procedurile endodontice sau obturațiile de canal, îndepărtarea țesutului infectat, îndepărtarea nervului etc – se pot efectua într-o sedință sau în mai multe, funcție de cazul fiecărui pacient în parte. Tratamentele de canal, îndepărtarea țesutului infectat sau inflamat sau a nervului – sunt, de asemenea, indispensabile în cadrul unor tratamente complexe și, de aceea, buna lor execuție este esențială pentru succesul final al intervențiilor.

Avantajele tratamentului sub microscop

Stomatologia modernă nu poate fi gândită în lipsa microscopului. Acesta poate fi folosit in aproape toate procedurile efectuate în cabinetul stomatologic. Fără microscop, intervențiile endodontice (pe canal) se fac ”în orb”.

În schimb, folosirea microscopului permite iluminarea și mărirea de imaginii în zona de intervenție de peste 20 de ori. Mărirea și iluminarea imagininilor permit un diagnostic mai bun și o intervenție mult mai precisă. Microscopul face posibilă identificarea unor detalii ale zonei de intervenție care sunt imposibil de văzut cu ochiul liber. De asemenea, camera video incorporată permite readarea imaginilor pe un monitor, permițând mai multor doctori să colaboreze simultan la diagnosticarea unui pacient.

Microscopul permite endodontului să identifice cu ușurință canalele suplimentare și a orificiilor de intrare. El ușurează și identificarea perforațiilor radiculare si tratarea lor.

Fără microscop, tratarea canalelor calcificate ar fi mult mai dificilă și îndelungată, crescând disconfortul pacientului. Nu în cele din urmă, cu ajutorul microscopului, refacerea tratamentelor de canal sau îndepartarea acelor rupte se face mult mai ușor.

Cea mai buna opțiune pentru tratamentele endodontice sub microscop

La IDentity Clinic toate tratamentele de canal sunt efectuate sub microscop, astfel încât intervenția să fie precisă și completă, iar riscul complicațiilor este minim.

La IDentity Clinic, tratamentul endodontic sub microscop are un grad de reușită completă în peste 90% din cazuri.

La IDentity Clinic ne asigurăm ca tratamentele de canal sunt nedureroase, apelând – funcție de fiecare pacient în parte – la tehnicile de anestezie locală clasice, la inhalosedare sau anestezie generală.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!
Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Implant dentar iDentity
Call Now ButtonProgramează-te acum