Tratament
edodontic
iDentity

CE SUNT OBTURAȚIILE DE CANAL?

Procedurile endodontice sau obturațiile de canal, îndepărtarea țesutului infectat, îndepărtarea nervului etc – se pot efectua într-o sedință sau în mai multe, funcție de cazul fiecărui pacient în parte. Tratamentele de canal, îndepărtarea țesutului infectat sau inflamat sau a nervului – sunt, de asemenea, indispensabile în cadrul unor tratamente complexe și, de aceea, buna lor execuție este esențială pentru succesul final al intervențiilor.

Avantajele tratamentului sub microscop

Cel mai mare avantaj al realizării unei coroane dentare este că reprezintă o rezolvare integrală și de lungă durată a tuturor problemelor medicale și estetice ale unui dinte, fie că este afectat de o carie profundă sau o deteriorare a formei sau structurii sale. Coroana dentară, chiar dacă necesită îndepărtarea unei cantități semnificative din masa dintelui, îl păstrează „viu”. De asemenea, coroana redă în totalitate funcția masticatorie a dintelui, cu toate beneficiile medicale asociate. Nu în cele din urmă, prin folosirea de coroane fizionomice este refăcută integritatea dintelui de o manieră în care nimeni nu va putea observa o diferență între dintele tratat și ceilalți dinți din jur.

Cea mai buna opțiune pentru tratamentele endodontice sub microscop

La IDentity Clinic toate tratamentele de canal sunt efectuate sub microscop, astfel încât intervenția să fie precisă și completă, iar riscul complicațiilor este minim. La IDentity Clinic, tratamentul endodontic sub microscop are un grad de reușită completă în peste 90% din cazuri. La IDentity Clinic ne asigurăm ca tratamentele de canal sunt nedureroase, apelând – funcție de fiecare pacient în parte – la tehnicile de anestezie locală clasice, la inhalosedare sau anestezie generală.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie.
Programează-ți consultația gratuită la clinica iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum