Proteze dentare iDentity

PROTEZA DENTARĂ

La Identity Clinic efectuăm cu succes orice tratament de protezare dentară, folosind numai tehnologii și materiale de ultimă generație. Prezentăm pacienților noștri avantajele alegerii unui anumit tip de proteză dentară, cât și planul de tratament, astfel încât să asigurăm succesul intervenției, minimizarea costurilor și, nu în cele din urmă, un zâmbet fericit pe fața pacienților.

Ce sunt protezele dentare

Protezarea dentară reprezintă un tratament complex care pornește de la analiza stării arcadelor dentare și a dinamicii dintre mușchi și articulația mandibulei. Acestea sunt afectate atât de lipsa dințior, cât și de tocirea lor excesivă. Protezele parțiale suplinesc lipsa unuia sau a mai multor dinți, în timp ce protezele totale înlocuiesc întreaga dentiție a pacientului. Protezele mobile pot fi scoase din cavitatea bucală, în timp ce protezele fixe sunt ancorate definitiv fie de implanturile dentare, fie se prind permanent de dinții aflați în imediata vecinătate a edenției.
TIPURI DE PROTEZE DENTARE

Mobilizabile, de tipul protezelor scheletate, ancorate de dinții restanți și care se pot îndepărta, pentru igienă.

Mobile, proteze totale care se sprijină doar pe gingii, de tipul PROTEZELOR SIMPLE SAU IMPLANTO-PURTATE.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie.
Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum