Tratament parodontal iDentity

CE ESTE PARODONTOZA?

Parodontoza este una din cele mai severe afecțiuni gingivale. Alte afecțiuni gingivale sunt gingivia – inflamarea țesutului din jurul dintelui – și parodontita marginală profundă. Boala parodontală se dezvoltă constant, într-o perioadă lungă de timp și are efecte foarte grave. Parodontoza duce, mai devreme sau mai tărziu, la pierderea dinților, chiar daca aceștia par sănătoși, nu au nicio carie sau nu dor. Tratamentul parodontozei este anevoios și de durată.

Simptome parodontoză
Programați-vă imediat pentru un consult dacă observați:
Sângerări ale gingiilor la periaj
Slăbirea țesuturilor de susținere dinților – mobilitate dentară
Retragerea gingiilor
Descoperirea rădăcinilor dinților
Modificarea culorii gingiilor și apariția unor pete maronii în jurul dinților
Cauzele aparitiei parodontozei
Cea mai comună cauză a parodontozei, ca și a celorlalte afecțiuni gingivale, este lipsa unei igiene bucale corespunzătoare, ceea ce permite acumularea unor formațiuni bacteriene în jurul dinților. Dezvoltarea bacteriilor și declanșarea afecțiunii gingivale este urmarea neîndepărtării lor la timp prin periaj regulat, prin folosirea pastei de dinți și a unor substanțe dezinfectante sau prin tratament la cabinetul stomatologic.

Tratarea parodontozei

La IDentity Clinic facem analiza clinică parodontală și efectuăm tratamentele necesare, fie că este vorba despre operațiuni menite să prevină declanșarea afecțiunii prin detartraj sau curățarea profundă a plăcii bacteriene (debridare, lavaj) fie că este vorba de tratamente complexe. La IDentiy Clinic, medicii specialiști vă pot recomanda proceduri non-chirurgicale: tratamentul infecției acute parodontale sau planare radiculară. La IDentiy Clinic, medicii noștri pot efectua cu success orice tratament parodontal chirurgical: operații cu lambou, grefe gingivale, grefe osoase, regenare tisulară, rezecție de rădăcină. La IDentity Clinic, tratamentul parodontozei este urmat de Intervenții de menținere și după terapia parodontală propriu-zisă.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie.
Programează-ți consultația gratuită la clinica iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum