Albire dentară iDentity

Albire dentară
iDentity

Ce este albirea dentară?

Prin albirea dentară se îndepărtează pete și colorații de pe dinți sau se deschide culoarea naturală a acestora, atunci când se dorește. Albirea dentară realizată profesional, la clinica stomatologică, este o modalitate relativ simplă, nedureroasă, cu rezultate imediate! Albirea realizată profesional poate aduce culoarea dinților la albul natural. În cazul folosirii laserului pentru albire culoarea dinților se poate deschide cu până la 8 – 14 nuanțe!

Metode de albire dentară

Cele mai folosite metode de albire a dinților sunt cu: laser, cu lampă cu accelerator și cu gel. Deși se găsesc și kituri de albire pentru uz personal, acasă, recomandăm procedura realizată profesional, la clinica stomatologică, fiind mai sigură, în mediu controlat, adaptată nevoilor fiecărei persoane, cu rezultate ce rezistă mai bine în timp. Albirea cu lampa cu accelerator sau cea cu laser presupun activarea unui gel special cu ajutorul unei surse de lumină albastră, de temperatură joasă. Astfel sunt asigurate siguranța și confortul deplin al pacientului, riscul apariției sensibilității dinților fiind redus. Rezistența în timp a rezultatelor albirii este determinată de doi factori:
consumul de substanțe și alimente precum cafea, vin roșu, tutun, etc
igiena orală corespunzătoare.

Pentru prelungirea duratei rezultatelor albirii recomandăm detartrajul și periajul profesional periodic (la adulți, o data la 6 luni).

BIOLASE EPIC X

Medicii specialiștii de la iDentity Clinc folosesc în tratamentele de albire a dinților BIOLASE EPIC X, un laser cu diodă autorizat de autoritățile medicale americane (FDA) pentru trei tipuri de tratamente: chirurgia țesutului moale, tratamente de albire a dinților și terapia durerilor ușoare. BIOLASE EPIC X este extrem de eficient în procedurile de albire astfel încât, după doar 20 de minute, efectele sunt evidente.

În ce constă procedura de albire a dinților?

Înainte de procedura de albire propriu-zisă este necesar ca toate celelalte probleme stomatologice să fie rezolvate. Ulterior, se face detartraj cu ultrasunete și o curățare profesională a danturii. Chiar dacă pare o procedură simplă, consultul stomatologic este esențial înainte de a începe procedura de albire a dinților.
Curățarea profesională a danturii la iDentity Clinic se realizează cu aparate de ultimă generație, precum AIRFLOW® Prophylaxis Master, produs de firma elvețiană EMS, acreditat de Federația Europeană de Parodontologie (EFP). AIRFLOW® Prophylaxis Master este un aparat complex pentru curățarea profesională a dinților care face parte din noul protocol pentru tratamentul ghidat al plăcii bacteriene, „Guided Biofilm Therapy” dezvoltat de firma elvețiană EMS.
De asemenea, după procedura de albire pot urma sedințe de fluorizare și desensibilizare. Astfel, riscul afectării dentare este aproape zero.
Albirea se poate realiza DOAR pe dinți naturali! Dacă pacientul are lucrări ce necesită plombe din material compozit, acestea se vor realiza la cel puțin două săptămâni DUPĂ procedura de albire pentru ca acestea să fie în concordanță cu nuanța nouă a dinților. La fel și în cazul lucrărilor protetice definitive (coroane sau fațete dentare), care se vor face după albire.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie.
Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum