Suntem pregătiți să vă oferim informațiile de care aveți nevoie
Frecvența controalelor depinde de nevoile fiecărui pacient și de o serie de factori, inclusiv de sănătatea cavității orale, de calitatea igienei dentare, de starea generală de sănătate și de obiceiurile lor de viață. Fumătorii, de exemplu, trebuie să fie mai atenți și să își viziteze medicul dentist în mod regulat.
Da, tratamentele dentare pot fi realizate sub sedare consțientă (inhalo-sedare) cu protoxid de azot, pentru a vă ajuta să vă relaxați în timpul procedurilor.
Nu. Mai mult de jumătate dintre carii nu sunt resimțite de pacienți deoarece nu sunt dureroase. De aici și importanța screeningului regulat.
Radiografiile dentare ajută la stabilirea sau confirmarea unui diagnostic. Ele sunt o completare esențială a examenului vizual, contribuind la evidențierea prezenței cariilor, a leziunilor osoase, a axei dinților și a gradului lor de implantare. Radiografiile panoramice au devenit un mijloc real de detectare a unei game largi de patologii, având în vedere că o mare parte dintre acestea nu pot fi detectate printr-un simplu examen clinic.
Pentru a stabili prețul unui tratament, medicul dentist trebuie mai întâi să efectueze o examinare, apoi să pună un diagnostic și, în final, să elaboreze un plan de tratament. Toate prețurile noastre sunt transparente și pot fi verificate în secțiunea „Prețuri” de pe website-ul clinicii.
Programarea unei vizite este ușoară! Puteți apela la numărul nostru de telefon (+4072.800.012) în timpul orelor de program sau puteți utiliza sistemul nostru de programare online pentru a alege ora și ziua care vă convin. Vă vom confirma programarea și vă vom oferi orice instrucțiuni necesare înainte de vizită.
Teoretic prima vizită poate fi făcută de îndată ce apar primii dinți, dar în practică este mai probabil să fie în jurul vârstei de 3 sau 4 ani. În cazul în care copilul prezintă probleme dentare este recomandată o vizită de urgență la medicul stomatolog pentru a preveni eventualele complicații.
Da. Modificările hormonale vă pot afecta sănătatea oral și este important de reținut că igienizările profesionale (detartrajul, periajul sau fluorizarea realizate în cabinetul stomatologic) nu sunt contraindicate ci chiar recomandate, deoarece în timpul sarcinii pot apărea afecțiuni specifice, precum gingivita de sarcină. Medicii noștri dentiști vă vor îndruma pe parcursul tratamentelor, pentru a se asigura că orice procedură dentară necesară este sigură atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copil.
Prevenirea bolilor gingivale implică bune practici de igienă orală, inclusiv periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare și utilizarea unei ape de gură antimicrobiene. Detartrajul regulat este, de asemenea, esențial pentru a preveni acumularea de tartru. Evitarea tutunului și menținerea unei diete sănătoase vă pot reduce și mai mult riscul.
Da, din grijă pentru pacienții noștri, am implementat mai multe parteneriate de finanțare pentru plata serviciilor stomatologice, fără dobândă sau cu finanțare până la 60 de rate. Pacienții noștri au astfel posibilitatea să apeleze la serviciile unor instituții bancare precum Banca Transilvania, ING, BRD sau TBI Bank.
Nu ați găsit răspunsurile pe care le căutați?
Dacă întrebările dumneavoastră nu și-au găsit încă răspunsul, nu ezitați să ne contactezi. Echipa noastră este pregătită să vă ajute să luați cele mai bune decizii pentru sănătatea dumneavoastră dentară.