Digital Smile Design
iDentity

Digital Smile Design (DSD) este un soft de calculator cu ajutorul căruia, pe baza unor măsurători și cu ajutorul unei fotografii a pacientului, se poate vizualiza rezultatul final al tratamentului, chiar înainte de a-l începe. Astfel, pacientul beneficiază de predictibilitatea rezultatului, chiar și în cazul unui tratament complex, de lungă durată.

Beneficiile Digital Smile Design

Digital Smile Design ne permite să pornim de la trăsăturile faciale ale fiecărei persoane și, folosind puternice programe de calculator, să înțelegem și să vizualizăm corelațiile dintre gingii, dinți, buze și zâmbet atât staționar cât si în mișcare, pentru a obține, la finalul tratamentului, expresivitatea dorită. Din ce în ce mai mulți oameni merg la stomatolog nu strict pentru a elimina cauza unei dureri de dinți, ci pentru că vor să se simtă în general bine cu ei înșiși: să-și corecteze aliniamentul dinților, să schimbe dimensiunea sau forma dinților cu ajutorul fațetelor dentare, sau să-și schimbe nuanța dinților într-un alb strălucitor.
La iDentity Clinic, noi folosim tehnologiile din gama Digital Smile Design pentru a ne face pacienții fericiți, mulțumiți de felul în care arată și se simt.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie.
Programează-ți consultația gratuită la clinica iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!

Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Programează-te acum