Implant dentar iDentity

Pierderea unui dinte nu vă schimbă doar aspectul fizic ci și felul în care zâmbiți, vorbiți sau mestecați. Nu mai zâmbiți cu aceeași încredere și nici nu vă mai puteți bucura de unele feluri de mâncare care vă plăceau așa de mult. Azi, mulți apelează la o soluție naturală, mult mai elegantă, mai stabilă și mai de durată în locul tradiționalelor proteze mobile: implantul dentar.

Implantul dentar a devenit extrem de căutat de pacienți deoarece oferă o soluție de ancorare mai stabilă și mai puternică pentru fixarea danturii ce înlocuiește dinții pierduți. Implanturile vor face ca dinții noi să se simtă, să funcționeze și să arate exact ca și dinții naturali, astfel încât să puteți mânca și zâmbi cu toată încrederea.

La iDentity Clinic ne propunem refacerea danturii aproape de perfecțiune, atât din punct de vedere medical-funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Folosim pentru realizarea implanturilor cele mai noi aliaje din Titaniu și Zirconiu, precum și cele mai rezistente și estetic-valoroase materiale pentru reconstrucția coroanei. La Identity Clinic asigurăm, în urma unei analize medicale și radiologice complexe, alegerea tipului de implant dentar cel mai potrivit pentru tine.

CE SUNT IMPLANTURILE DENTARE?

Implanturile dentare sunt dispozitive medicale care înlocuiesc rădăcinile dintilor lipsă, oferind o fundație stabilă și durabilă pentru proteze dentare sau coroane. Acestea sunt realizate în general din titan, un material biocompatibil, care se integrează bine cu oasele maxilare și mandibulare, într-un proces numit “osteo-integrare”. Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, îmbunătățind aspectul și funcționalitatea dentiției pacientului.

Beneficiile implanturilor dentare
 • Estetică: Implanturile dentare au un aspect natural și se potrivesc cu restul dinților pacientului.
 • Confort: Implanturile dentare se simt și funcționează ca dinții naturali, spre deosebire de protezele dentare tradiționale.
 • Funcționalitate: Implanturile dentare permit pacientului să mestece și să vorbească în mod normal, fără restricții.
 • Durabilitate: Cu îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura mulți ani sau chiar toată viața.
 • Prevenirea resorbției osoase: Implanturile dentare ajută la prevenirea resorbției osoase care poate apărea în absența stimulării rădăcinii dintelui.
Implant dentar intr-o singura zi!

Implanturile cu încărcare imediată (într-o singură zi) reprezintă o soluție pentru înlocuirea într-o singură vizită la clinica stomatologică a dinților care au fost distruși din varii cauze. Prin implantul cu încărcare imediată pot fi înlocuiți unul sau mai mulți dinți deodată.

Implanturile cu încărcare imediată sunt ideale pentru înlocuirea dinților frontali. Aspectul natural al noului dinte îi permite pacientului să își reia activitatea zilnică fără ca cineva să observe că dantura sa a fost afectată.

Comparativ cu implanturile tradiționale, care necesită două sau trei intervenții chirurgicale la o distanță de câteva luni, cu ajutorul implanturilor cu încârcare imediată obținem aceleași rezultate dar într-o perioadă de timp incomparabil mai mică.

Beneficiile implanturilor dentare intr-o singura zi!

Implanturile dentare cu încărcare imediată, cunoscute și sub numele de “implant în aceeași zi”, sunt o opțiune în care coroana sau proteza este atașată la implant în timpul aceleiași vizite de la inserarea implantului. Această abordare poate oferi mai multe beneficii, printre care:

 • Rezultate rapide: Implanturile în aceeași zi oferă rezultate imediate în ceea ce privește estetica și funcționalitatea. Pacienții pot părăsi cabinetul stomatologic cu un zâmbet restaurat și pot folosi implanturile pentru a mânca și a vorbi într-un timp scurt.

 • Confort sporit: Încărcarea imediată elimină nevoia de a purta proteze dentare provizorii sau de a trece printr-o perioadă de vindecare fără dinți funcționali. Acest lucru poate reduce disconfortul și poate îmbunătăți încrederea în sine a pacientului.

 • Reducerea timpului de tratament: Procedura de încărcare imediată scurtează timpul total necesar tratamentului în comparație cu procedurile tradiționale de implant dentar. Aceasta poate reduce numărul de vizite la stomatolog și timpul petrecut în scaunul stomatologic.

 • Vindecare potențială mai rapidă: Încărcarea imediată poate reduce timpul de vindecare și disconfortul asociat cu etapele multiple ale procedurilor tradiționale de implant dentar.

Dantură nouă intr-o singura zi!

”Dantură într-o singură zi” poate fi soluția pentru înlocuirea tuturor dinților de pe mandibulă sau maxilar, cu doar patru implanturi. În timp ce impanturile tradiționale se înșurubează în masa osoasă înlocuind fiecare dinte în parte, sistemul ”Dantură nouă într-o singură zi” folosește patru (sau, în unele cazuri, mai multe) implanturi.

Procedura asigură o vindecare mai rapidă. Prin planificarea digitală a implantului și a ghidului digital rezultat, acestea sunt poziționate cu precizie pentru fixarea întregii danturi. Chiar dacă s-ar putea să nu puteți beneficia de un tratament complex, cu mai multe implanturi, din cauza deficienței de masă osoasă, s-ar putea, totuși, să puteți beneficia de o ”Dantură nouă într-o singură zi”.

Puteți să tratați noua dantură precum dinții naturali, fără să vă faceți griji că ar avea nevoie de atenție suplimentară sau că ar trebui să-i scoateți pe timpul nopții. ”Dantură nouă într-o singură zi” este o procedură ce folosește implanturi permanente pentru a vă reface zâmbetul și a vă oferi șansa de a vă bucura iarăși de alimentele care vă plac.

”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților compromiși sau lipsă. Aceasta este o soluție minim-invazivă deoarece necesită fixarea unui număr mai mic de implanturi decât în cazul procedurilor complexe.

”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă soluția cea mai bună în cazul în care majoritatea dinților sunt lipsă sau compromiși definitiv. ”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă o procedură sigură și eficientă de înlocuire a lucrărilor protetice tradiționale de tipul placă sau punte dentară.

Dantură nouă într-o zi beneficii
 • Previne pierderea de masă osoasă
 • Poate fi tratată precum dinții naturali
 • Vă permite să mâncați aproape orice
 • Sunt fixate în siguranță
 • Sunt rezistente și durabile
 • Igienă similară dinților naturali (periuță și pasta de dinți)
 • Estetică: Implanturile dentare au un aspect natural și se potrivesc cu restul dinților pacientului.
 • Confort: Implanturile dentare se simt și funcționează ca dinții naturali, spre deosebire de protezele dentare tradiționale.
 • Funcționalitate: Implanturile dentare permit pacientului să mestece și să vorbească în mod normal, fără restricții.
 • Durabilitate: Cu îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura mulți ani sau chiar toată viața.
 • Prevenirea resorbției osoase: Implanturile dentare ajută la prevenirea resorbției osoase care poate apărea în absența stimulării rădăcinii dintelui.
Implant dentare ghidat digital

Implantul dentar ghidat digital reprezintă o tehnică modernă și avansată în domeniul implantologiei dentare. Această abordare folosește tehnologia digitală, cum ar fi scanarea CBCT (tomografie computerizată cu fascicul conic) și software-ul de planificare 3D, pentru a plasa implanturile dentare într-un mod mai precis și predictibil.

Beneficii implant dentar ghidat digital
 • Precizie crescută: Planificarea digitală și ghidurile chirurgicale tipărite 3D permit o precizie mai mare în ceea ce privește poziționarea și unghiul implanturilor, reducând riscul de a atinge structurile anatomice vitale, cum ar fi nervii și sinusurile.

 • Planificare personalizată: Planificarea 3D permite medicului dentist să evalueze și să optimizeze poziționarea implanturilor în funcție de anatomia specifică a fiecărui pacient, asigurând o integrare și o funcționalitate mai bună a implantului.

 • Traumatism redus: Tehnica de implant dentar ghidat digital poate reduce invazivitatea chirurgicală, deoarece permite crearea unor incizii mai mici și elimină uneori necesitatea suturilor. Acest lucru poate duce la o recuperare mai rapidă și un disconfort postoperator redus pentru pacient.

 • Timp redus de tratament: Procedura de implant dentar ghidat digital poate necesita mai puțin timp în scaunul stomatologic, datorită planificării preoperatorii și a preciziei chirurgicale îmbunătățite.

 • Succesul tratamentului: Precizia și predictibilitatea implantului dentar ghidat digital pot contribui la creșterea ratei de succes a tratamentului pe termen lung, prin optimizarea integrării implantului și a funcționalității protezei sau coroanei.

 • Rezultate estetice îmbunătățite: Planificarea digitală poate ajuta la obținerea unor rezultate estetice superioare, asigurând că implanturile și coroanele sunt aliniate corect și proporționate cu restul dinților pacientului.

Implanturile din zirconiu

Implanturile dentare din zirconiu reprezintă o alternativă la implanturile dentare tradiționale din titaniu. Zirconia este un material ceramic foarte rezistent, biocompatibil și estetic. Iată câteva avantaje ale implanturilor dentare din zirconiu:

 • Estetică: Zirconia este un material alb, translucid, care se aseamănă mult cu aspectul unui dinte natural. Acesta poate oferi rezultate estetice superioare în comparație cu implanturile de titan, în special pentru pacienții cu gingii subțiri sau retrase, unde marginea implantului ar putea fi vizibilă.

 • Biocompatibilitate: Zirconia este un material biocompatibil, ceea ce înseamnă că este bine tolerat de țesuturile organismului. Acest lucru poate reduce riscul de reacții alergice sau inflamatorii în comparație cu alte materiale.

 • Fără metal: Implanturile din zirconiu sunt considerate a fi “fără metal”, ceea ce este un avantaj pentru pacienții care au alergii la metale sau care preferă o alternativă non-metalică. De asemenea, zirconia nu provoacă efecte galvanice sau coroziune, care pot apărea în cazul metalelor.

 • Rezistență la plăci bacteriene: Suprafața netedă și fără pori a zirconiei poate ajuta la prevenirea acumulării de plăci bacteriene și la menținerea sănătății gingivale din jurul implantului. Acest lucru poate reduce riscul de infecții sau inflamații care pot duce la complicații ale implantului.

 • Rezistență mecanică: Zirconia este un material ceramic extrem de rezistent și durabil, capabil să reziste la forțele de mestecare intense. Cu toate acestea, este important de menționat că titanul rămâne un material mai rezistent în ceea ce privește proprietățile mecanice și flexibilitatea.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!
Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Call Now ButtonProgramează-te acum