Radiologie dentară iDentity
Centru propriu de radiologie dentară

Clinica iDentity  dispune de centru de radiologie dentară propriu. Astfel, rezultatul poata fi imediat comunicat doctorului stomatolog. Câștigați timp prețios, ce poate fi folosit pentru începerea tratamentului. Radiografiile sunt distribuite în format digital pe film, CD, memory-stick sau pe e-mail. Centrul de radiologie al clinicii iDentity este dotat cu aparatura MY RAY și Carestream – pentru efectuarea radiografiilor panoramice,tomografiilor parțiale, de ATM și de sinus. De asemenea, cu aparatul Nical – se realizează radiografiile bitewing, retroalveolare, ocluzale maxilară/mandibulară.

De ce sunt necesare radiografiile dentare?

Radiologia dentară este esențială pentru stabilirea unui diagnostic dentar corect. Cele mai multe dintre afecțiunile dintelui sau ale țesuturilor gingivale pot fi observate numai cu ajutorul unui examen radiologic.

Chiar și cele mai simple tratamente, precum tratarea cariilor interdentare, a infecțiilor de la nivelul rădăcinilor dinților sau a fracturilor dentare necesită o examinare atentă și clară cu ajutorul aparatelor de imagistică dentară.

Progresul tehnologiilor de imagistică dentară a permis creșterea rezolutiei imaginilor și creșterea complexității detaliilor [2D sau 3D]. De asemenea, tehnologia modernă permite efectuarea unor măsurători exacte și creșterea preciziei intervențiilor.

O imagine face cât o mie de cuvinte, și cu atât mai mult atunci când este vorba de o radiografie dentară. Imaginea radiologică este esențială pentru stabilirea diagnosticului și, implicit, a tratamentelor de urmat. În lipsa unei radiografii dentare clare și detaliate, doctorul stomatolog nu poate executa cu precizie tratamentele, ceea ce poate diminua din eficacitatea lor.

Redescoperă zâmbetul strălucitor și încrederea de care ai nevoie. Programează-ți consultația gratuită la iDentity chiar astăzi!
Sună, programează-te sau mergi in clinicile noastre pentru a-ți rezerva locul.

Call Now ButtonProgramează-te acum